«Gigifioggo»: Nέο spot στο Περιστέρι

Ένα all day καφέ-μπιστρό με έντονη θεατράλε ατμόσφαιρα είναι το αδερφάκι της καταξιωμένης «Δάφνης», που άνοιξε μόλις τις πόρτες του πολύ κοντά στο σταθμό του μετρό.

«Gigifioggo»: Nέο spot στο Περιστέρι

Ένα all day καφέ-μπιστρό με έντονη θεατράλε ατμόσφαιρα είναι το αδερφάκι της καταξιωμένης «Δάφνης» του Περιστερίου, που άνοιξε μόλις τις πόρτες του πολύ κοντά στο σταθμό του μετρό. Ανοίγει από νωρίς με έναν κατάλογο γεμάτο ωραίες ιδέες για πρωινό –από σπιτικά γλυκά, διάφορες παρασκευές με βιολογικά αυγά και κρουασάν μέχρι pancakes και γαλλικές μπαγκέτες, όλα χειροποίητα- και από τις 4 και μετά στο παιχνίδι μπαίνουν τα μικρά και μεγάλα πιάτα που προτείνει η καλή μαγείρισσα Αριστέα Βλάχου: από περιποιημένες σαλάτες, πιτάκια σε τραγανό φύλλο και ρολάκια προσούτο με ρόκα, παρμεζάνα και λιαστή ντομάτα μέχρι picanha Black Angus, ταλιάτα με flakes παρμεζάνας και γαρίδες σε κρούστα μυρωδικών.

Τα πιάτα ευνοούν τη λογική της μοιρασιάς και θα τα ταιριάξετε με κάποια από τις 50 ετικέτες ελληνικών και ξένων κρασιών, αρκετές εκ των οποίων και σε ποτήρι, αλλά και κοκτέιλ.

iΚώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι | 6977655507

Περισσότερες πληροφορίες

Gigifioggo

Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.