2 αφορμές για βόλτα στο «Hilton»

Πρωτότυπο γευστικό αφιέρωμα στην αγκινάρα στο «Βυζαντινό» ή απογεύματα με live πιάνο στο «Aethrion Lounge Bar»;

2 αφορμές για βόλτα στο «Hilton»

Ένας μήνας αφιερωμένος στην αγκινάρα είναι ο Απρίλιος στο κομψό εστιατόριο «Βυζαντινό» του Hilton, κάτι που σημαίνει ότι το μενού εμπλουτίζεται με μια σειρά από πολύ ενδιαφέροντα πιάτα που έχουν ως βάση τους το εκλεκτό λαχανικό: σούπα αλά πολίτα με αγκινάρες Ιερουσαλήμ και κέιλ, σαλάτα με ψητές αγκινάρες, μοτσαρέλα και γλυκό κουταλιού λεμόνι, τραγανές καρδιές αγκινάρας με μυρωδικά και αγιολί αγριοράπανου, pizzette με αγκινάρες και προσούτο San Daniele, αγκινάρες ογκρατέν με σπανάκι αλλά και φριτάτα με αγκινάρα και μπρόκολο. Όσοι αγαπούν το cocktail & food pairing μπορούν να συνοδεύσουν τις γεύσεις με ένα Βittersweet Artichoke που συνδυάζει παλαιωμένο ρούμι, λικέρ αγκινάρας amaro και κουφοξυλιά.

Παράλληλα, τα Σάββατα στο Aethrion Lounge Bar «χρωματίζονται» με live piano μουσική από τον Κάρολο Μαυρογένη από τις 16:00 – 19:00 και μουσική υπόκρουση μεγάλες επιτυχίες των Ray Charles, Stevie Wonder, Eric Clapton, Sting, Beatles κ.α. Για συνοδεία, κέικ, γλυκά και πιατέλες τυριών και αλλαντικών.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.