«Arch» με δύναμη από την Κηφισιά

Eating & drinking ανανέωση τώρα για το πολύ δημοφιλές και στιλάτο all day στέκι της οδού Αργυροπούλου.

«Arch» με δύναμη από την Κηφισιά

Ανανέωση τώρα για το πολύ δημοφιλές και στιλάτο all day στέκι. Δίνοντας πλέον ιδιαίτερη έμφαση στη γευστική του πρόταση, το ολοκαίνουργιο μενού έχει εμπλουτιστεί με πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις από τον Σπύρο Γεωργόπουλο, σε μοντέρνο μεσογειακό ύφος, όπως η Mediterranean pie με πιπεριά Φλωρίνης, τσάτνεϊ μελιτζάνας και σύγκλινο Κρήτης ή το σπέσιαλ μπέργκερ με κιμά από Black Angus, πασπαλισμένο με πούδρα ελληνικού καφέ, πάπρικα και κόλιαντρο.

«Arch» με δύναμη από την Κηφισιά - εικόνα 1

Καλά τα νέα και για τους cocktail lovers, καθώς την επιμέλεια της λίστας έχει πλέον ο πολύ ταλαντούχος και βραβευμένος bartender Δημήτρης Παπαϊωάννου (φωτό), με αβανγκάρντ signature μείξεις όπως το Highland’s Pleasure, που δένει το σκοτσέζικο ουίσκι με το port, τα μπαχαρικά και το πορτοκάλι, και το Garden of Flavor με τζιν, βινεγκρέτ καρότου κι εσπεριδοειδών και αφρό από τσάι του βουνού

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.