Τσατσάκης καλεί Φέτση στο «Άδολο»

Καλεσμένος του Βασίλη Τσατσάκη στο κομψό εστιατόριο της Νέας Κηφισιάς έρχεται ο Δημήτρης Φέτσης, για μια βραδιά με λατινοαμερικάνικο fusion αέρα.

Τσατσάκης καλεί Φέτση στο «Άδολο»

Τα συνηθίζει τα απρόοπτα γευστικά χάπενινγκ ο executive chef του «Άδολο» Βασίλης Τσατσάκης και το βράδυ της 7/3 δεν αποτελεί εξαίρεση. Καλεσμένος του στο κομψό εστιατόριο της Νέας Κηφισιάς έρχεται ο Δημήτρης Φέτσης, αφήνοντας για λίγο την κουζίνα του παλαιοφαληριώτικου «La Cantina Favela» όπου τον συναντάμε αυτόν τον καιρό, για μια βραδιά με λατινοαμερικάνικο fusion αέρα. Tο ειδικό μενού που θα σερβιριστεί παντρεύει την όπως πάντα ανατρεπτική θαλασσινή κουζίνα του Τσατσάκη με τις μεξικάνικες και εν γένει νοτιοαμερικάνικες μαγειρικές καταβολές του Φέτση και κάπως έτσι, ανάμεσα σε άλλα, από το τραπέζι σας θα παρελάσουν πιάτα όπως το tiradito τσιπούρας με γάλα τίγρη και μαύρο καλαμπόκι, τα chimichanga τόνου με μαύρη κινόα, coleslaw σελινόριζας με φύκι nori και τσάι αλλά κι ένα ξεχωριστό μυλοκόπι σε μπανανόφυλλο με ποπ κορν αυγοτάραχου, ριζότο φάβας και τηγανιτή yuka.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.