Νέος «Μπαρμπαδήμος» στο κέντρο

Tο πέμπτο μέλος της οικογένειας των Μπαρμπαδήμων άνοιξε μόλις τις πόρτες του στη Σταδίου.

Νέος «Μπαρμπαδήμος» στο κέντρο

Το πέμπτο μέλος της οικογένειας των Μπαρμπαδήμων άνοιξε μόλις τις πόρτες του στη Σταδίου. Μεγάλο και άνετο μαγαζί-γωνία, ακολουθεί κοινή διακοσμητική οδό με τα υπόλοιπα και προτάσσει τα εκλεκτά κρεατοεδέσματα στα οποία οφείλει τη φήμη του που ξεκίνησε από το Πασαλιμάνι και απλώθηκε στη συνέχεια στο Περιστέρι, στη Νέα Σμύρνη και στο Σύνταγμα. Κεμπάπ με δροσερό γιαούρτι και σπιτική κόκκινη σάλτα ή σμυρνέικο, σουβλάκι και ντονέρ, αλλά παστουρμάς αρμένικος και σουτζούκι κοκκινιώτικο για να ανοίξει η όρεξη φιγουράρουν στο μενού, μαζί με πλούσιες ποικιλίες κρεατικών για το κέντρο του τραπεζιού. Την πρόταση εμπλουτίζουν κάποια μαγειρευτά που σερβίρουν μόνο εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.