Το «Mastello» μας ήρθε από την Άνδρο με αγάπη

...και κομίζει μοντέρνες θαλασσινές γεύσεις διά χειρός του γνωστού σεφ Γιάννη Στανίτσα - περισσότερα εντός.

Το «Mastello» μας ήρθε από την Άνδρο με αγάπη

Η συνεργασία του ταλαντούχου σεφ Γιάννη Στανίτσα με το «Mastello» κρατά ήδη από την ανδριώτικη έδρα του στο Μπατσί και συνεχίζεται και στο ομώνυμο αδερφάκι του που άνοιξε εδώ και λίγες ημέρες στην Αργυρούπολη.

Η νησιώτικου ύφους ατμόσφαιρα στη σάλα με τις μεγάλες τζαμαρίες βρίσκει τη φυσιολογική συνέχεια της στις μοντέρνες θαλασσινές γεύσεις του σεφ: πηχτή θαλασσινών με ψάρι, γαρίδες, μύδια και αρωματικά χόρτα, τριλογία ταραμά (ανάμεσά τους κι ένας πολύ ξεχωριστός με αμύγδαλο φιλέ) κριθαρότο με καραβίδα, αρωματικό ριζότο με καπνιστό χέλι του Γείτονα, μοσχολέμονο και λουίζα, ψάρι φρικασέ, ροφομακαρονάδα. Ό,τι ενδιαφέρον δείτε στην ψαριέρα-βαρέλι θα σας το φτιάξουν όπως σας αρέσει, από καρπάτσιο μέχρι μαγειρευτό και ψητό, αν πάλι αγαπάτε περισσότερο το κρέας θα βρείτε κατσικάκι και κόκορα, αμφότερα φερμένα κατευθείαν από το νησί.

Το «Mastello» μας ήρθε από την Άνδρο με αγάπη - εικόνα 1
Το «Mastello» μας ήρθε από την Άνδρο με αγάπη - εικόνα 2

Το «Mastello» μας ήρθε από την Άνδρο με αγάπη - εικόνα 3

Περισσότερες πληροφορίες

Mastello

Αλεξιουπόλεως 56, Αργυρούπολη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.