Τι είναι ροζ, τρώγεται και πίνεται;

Δώστε off Broadway ροζ αποχρώσεις στη γεύση του Αγίου Βαλεντίνου και απολαύστε πρωτότυπα την ημέρα με το ταίρι σας.

Τι είναι ροζ, τρώγεται και πίνεται;

Δώστε off Broadway ροζ αποχρώσεις στη γεύση του Αγίου Βαλεντίνου και απολαύστε πρωτότυπα την ημέρα με το ταίρι σας.

Ruby ροζ σοκολάτα

Τι είναι ροζ, τρώγεται και πίνεται; - εικόνα 1

Η ροζ είναι η 4η διάσταση στη σοκολάτα –μετά τη μαύρη, τη γάλακτος και τη λευκή–, η οποία φτιάχνεται χωρίς καμία χρωστική από πολύ σπάνιους κόκκους ροζ κακάο! Γοητευτική, μοναδική θυμίζει κάπως λευκή σοκολάτα, αλλά η γλύκα της φρεσκάρεται από μια εξαιρετική δροσιστική οξύτητα βουτηγμένη θαρρείς μέσα σε βατόμουρα. Μη διστάσετε να την παντρέψετε με ροζέ σαμπάνια.

Ροζ ταρτάρ στο «Zillers»

Τι είναι ροζ, τρώγεται και πίνεται; - εικόνα 2

Μια ανατρεπτική βερσιόν του όχι και τόσο... ρομαντικού εδέσματος δημιούργησε η Κωνσταντίνα Φάκλαρη, καταργώντας στην πράξη κάθε κλισέ. Η ροζ ωμότητα του κρέατος ντύνεται δυναμικά με καπνιστή μαγιονέζα, τρυφερεύει με ζελέ από βατόμουρα, στολίζεται με όμορφο ροζ ραπανάκι και καρυκεύεται με αποξηραμένο αβγό. Άλλη φάση!

Σπέσιαλ οίνος Peplo

Τι είναι ροζ, τρώγεται και πίνεται; - εικόνα 3

Ένα νόστιμο πρωτοποριακό ροζέ κρασί από τρεις ποικιλίες (Αγιωργίτικο, Syrah, Μαυροφίλερο) οινοποιημένες από το Κτήμα Σκούρα σε βαρέλι, δεξαμενή και αμφορέα, οι οποίες αναμειγνύονται σε ίσες ποσότητες. Μοσχοβολάει κομψά αρώματα κερασιού, ροζ γκρέιπφρουτ, φλούδας λεμονιού, τριαντάφυλλου και νυχτολούλουδου. Αρμονία με φρεσκάδα και ωριμότητα, στόμα πλούσιο, με στιλάτο φρούτο, ευγενή μεταλλικότητα και ωραία λεμονάτη οξύτητα. Ωραίο απεριτίφ που λάμπει πλάι με μπαρμπούνια και σάλτσες θαλασσινών με ντομάτα.

«Μονόπετρο» στο «Salonica»

Τι είναι ροζ, τρώγεται και πίνεται; - εικόνα 4

Ρομαντική έκπληξη να βρεθείς για μια βραδιά Θεσσαλονίκη, να πιάσεις σουίτα στο «Makedonia Palace» και να δειπνήσεις στο «Salonica» με κουζίνα του Σωτήρη Ευαγγέλου. Κορυφαίο φινάλε το White Dream, ένα κομψό «μαξιλάρι» λευκής σοκολάτας με φράουλες και μια ροζ «διαμαντένια» καραμέλα ως ιδανικό επιστέγασμα.

Ακακίες sparkling

Τι είναι ροζ, τρώγεται και πίνεται; - εικόνα 5

Με χρώμα γραμμένο τριανταφυλλί μέσα στην κομψή διάφανη φιάλη του, αυτός ο αφρώδης οίνος από ξινόμαυρο Αμυνταίου σε κερδίζει με ζωηρά αρώματα κόκκινων φρούτων και τριαντάφυλλου. Γεμάτος, νόστιμος, με πληθωρικές φυσαλίδες και μια έξυπνη ισορροπία ανάμεσα στη ζωηρή οξύτητα και τη γλύκα.

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
23/09/2022

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.