Τι είναι ροζ, τρώγεται και πίνεται;

Δώστε off Broadway ροζ αποχρώσεις στη γεύση του Αγίου Βαλεντίνου και απολαύστε πρωτότυπα την ημέρα με το ταίρι σας.

Τι είναι ροζ, τρώγεται και πίνεται;

Δώστε off Broadway ροζ αποχρώσεις στη γεύση του Αγίου Βαλεντίνου και απολαύστε πρωτότυπα την ημέρα με το ταίρι σας.

Ruby ροζ σοκολάτα

Τι είναι ροζ, τρώγεται και πίνεται; - εικόνα 1

Η ροζ είναι η 4η διάσταση στη σοκολάτα –μετά τη μαύρη, τη γάλακτος και τη λευκή–, η οποία φτιάχνεται χωρίς καμία χρωστική από πολύ σπάνιους κόκκους ροζ κακάο! Γοητευτική, μοναδική θυμίζει κάπως λευκή σοκολάτα, αλλά η γλύκα της φρεσκάρεται από μια εξαιρετική δροσιστική οξύτητα βουτηγμένη θαρρείς μέσα σε βατόμουρα. Μη διστάσετε να την παντρέψετε με ροζέ σαμπάνια.

Ροζ ταρτάρ στο «Zillers»

Τι είναι ροζ, τρώγεται και πίνεται; - εικόνα 2

Μια ανατρεπτική βερσιόν του όχι και τόσο... ρομαντικού εδέσματος δημιούργησε η Κωνσταντίνα Φάκλαρη, καταργώντας στην πράξη κάθε κλισέ. Η ροζ ωμότητα του κρέατος ντύνεται δυναμικά με καπνιστή μαγιονέζα, τρυφερεύει με ζελέ από βατόμουρα, στολίζεται με όμορφο ροζ ραπανάκι και καρυκεύεται με αποξηραμένο αβγό. Άλλη φάση!

Σπέσιαλ οίνος Peplo

Τι είναι ροζ, τρώγεται και πίνεται; - εικόνα 3

Ένα νόστιμο πρωτοποριακό ροζέ κρασί από τρεις ποικιλίες (Αγιωργίτικο, Syrah, Μαυροφίλερο) οινοποιημένες από το Κτήμα Σκούρα σε βαρέλι, δεξαμενή και αμφορέα, οι οποίες αναμειγνύονται σε ίσες ποσότητες. Μοσχοβολάει κομψά αρώματα κερασιού, ροζ γκρέιπφρουτ, φλούδας λεμονιού, τριαντάφυλλου και νυχτολούλουδου. Αρμονία με φρεσκάδα και ωριμότητα, στόμα πλούσιο, με στιλάτο φρούτο, ευγενή μεταλλικότητα και ωραία λεμονάτη οξύτητα. Ωραίο απεριτίφ που λάμπει πλάι με μπαρμπούνια και σάλτσες θαλασσινών με ντομάτα.

«Μονόπετρο» στο «Salonica»

Τι είναι ροζ, τρώγεται και πίνεται; - εικόνα 4

Ρομαντική έκπληξη να βρεθείς για μια βραδιά Θεσσαλονίκη, να πιάσεις σουίτα στο «Makedonia Palace» και να δειπνήσεις στο «Salonica» με κουζίνα του Σωτήρη Ευαγγέλου. Κορυφαίο φινάλε το White Dream, ένα κομψό «μαξιλάρι» λευκής σοκολάτας με φράουλες και μια ροζ «διαμαντένια» καραμέλα ως ιδανικό επιστέγασμα.

Ακακίες sparkling

Τι είναι ροζ, τρώγεται και πίνεται; - εικόνα 5

Με χρώμα γραμμένο τριανταφυλλί μέσα στην κομψή διάφανη φιάλη του, αυτός ο αφρώδης οίνος από ξινόμαυρο Αμυνταίου σε κερδίζει με ζωηρά αρώματα κόκκινων φρούτων και τριαντάφυλλου. Γεμάτος, νόστιμος, με πληθωρικές φυσαλίδες και μια έξυπνη ισορροπία ανάμεσα στη ζωηρή οξύτητα και τη γλύκα.

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.