«Hunters»: o Alsi κυνηγός

Για… κυνήγι στο Χαλάνδρι ετοιμάζεται να βγει ο Alsi Sinanaj, βάζοντας τις τελευταίες πινελιές στο καινούργιο του εστιατόριο.

«Hunters»: o Alsi κυνηγός

Σε συνέχεια του «Wolves of Kitchen», η ολοκαίνουργια πρόταση του δραστήριου σεφ Alsi Sinanaj εστιάζει στο κρέας και ως επί το πλείστον στο κυνήγι και έρχεται σε λίγες ημέρες στην πέτρινη μονοκατοικία του Χαλανδρίου όπου μέχρι πρόσφατα συναντούσαμε το μεζεδοπωλείο «Χαλαντράκι».

Στο μενού θα υπάρχουν από ελάφι και ζαρκάδι μέχρι ορτύκι και βίσωνας, μαζί με εκλεκτές κοπές σε κρεατικά κυρίως από ελληνικές φάρμες, που θα δέχονται αποκλειστικά τα χάδια της φωτιάς και του ξυλόφουρνου στην ανοιχτή κουζίνα για να βρουν στη συνέχεια το δρόμο τους προς τη σάλα με τα τραπέζια από ολόκληρους κορμούς ξύλου και τη μοναστηριακή ατμόσφαιρα.

Πλάι τους μπαίνουν ενδιαφέρουσες γαρνιτούρες (φρεσκοκομμένες French fries, ψητά μανιτάρια, πουρές πατάτας ή καρότου), ενώ η όρεξη ανοίγει με ορεκτικά στο γνωστό mix & match ύφος του σεφ, όπως τα dumplings με φέτα, ρίγανη και ελιές, και η ψητή μελιτζάνα με τυροβολιά και φρέσκα μυρωδικά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο γευστικός χάρτης της Λεμεσού ξαναγράφεται

Εντυπωσιακά αρχιτεκτονήματα ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου, άκρως πολυτελή ξενοδοχεία δίνουν μεγάλη σημασία στη γαστρονομική τους πρόταση και διεθνώς γνωστά εστιατορικά brands αναζητούν στέγη κάτω από τον –κάτι παραπάνω από καυτό– ήλιο της Λεμεσού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
13/08/2022

Noble

Το εστιατόριο που πυροδότησε την αναγέννηση της ροδίτικης κουζίνας, ανεβάζοντάς τη στην αγκαλιά του προχώ fine dining, είναι ο γαστρονομικός προορισμός που πρέπει να βάλετε στην ατζέντα σας.

Οι 5 must - see γαστρονομικές ταινίες για το καλοκαίρι

Πρόσφατες αξιοσημείωτες παραγωγές που δίνουν τον τόνο στη θερινή ραστώνη των σινεφίλ και γαστροφίλ.

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.

Ο "Βασίλαινας" βάφτηκε μπλε

Το "Vassilenas Blue", η θερινή βερσιόν του ιστορικού και πολυβραβευμένου εστιατορίου του Θανάση Βασίλαινα, σήκωσε αυλαία στην Αντίπαρο. Πήραμε μια πρώτη, ωραία θαλασσινή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.