
Σε συνέχεια του «Wolves of Kitchen», η ολοκαίνουργια πρόταση του δραστήριου σεφ Alsi Sinanaj εστιάζει στο κρέας και ως επί το πλείστον στο κυνήγι και έρχεται σε λίγες ημέρες στην πέτρινη μονοκατοικία του Χαλανδρίου όπου μέχρι πρόσφατα συναντούσαμε το μεζεδοπωλείο «Χαλαντράκι».
Στο μενού θα υπάρχουν από ελάφι και ζαρκάδι μέχρι ορτύκι και βίσωνας, μαζί με εκλεκτές κοπές σε κρεατικά κυρίως από ελληνικές φάρμες, που θα δέχονται αποκλειστικά τα χάδια της φωτιάς και του ξυλόφουρνου στην ανοιχτή κουζίνα για να βρουν στη συνέχεια το δρόμο τους προς τη σάλα με τα τραπέζια από ολόκληρους κορμούς ξύλου και τη μοναστηριακή ατμόσφαιρα.
Πλάι τους μπαίνουν ενδιαφέρουσες γαρνιτούρες (φρεσκοκομμένες French fries, ψητά μανιτάρια, πουρές πατάτας ή καρότου), ενώ η όρεξη ανοίγει με ορεκτικά στο γνωστό mix & match ύφος του σεφ, όπως τα dumplings με φέτα, ρίγανη και ελιές, και η ψητή μελιτζάνα με τυροβολιά και φρέσκα μυρωδικά.