Το «Tudor Hall» βγαίνει για κυνήγι

Οι κρύες μέρες τραβάνε τα πιάτα με κυνήγι και τι ωραιότερο από τα να τα απολαμβάνεις στην πανέμορφη σάλα του εστιατορίου στα ψηλά του «King George».

Το «Tudor Hall» βγαίνει για κυνήγι

Οι κρύες μέρες τραβάνε τα πιάτα με κυνήγι και τι ωραιότερο από τα να τα απολαμβάνεις στην πανέμορφη και αστικώς μεγαλοπρεπή σάλα του «Tudor Hall» στον έβδομο όροφο του ξενοδοχείου «King George». Εδώ και λίγο καιρό (και μέχρι τις 17/3) η κυνηγετική κουζίνα εμπνέει τον ταλαντούχο chef de cuisine του εστιατορίου Αλέξανδρο Κοσκινά, ο οποίος δημιουργεί την ξεχωριστή γευστική ενότητα Winter Game εστιάζοντας σε εκλεκτά θηράματα.

Όσοι λοιπόν ανηφορίσετε αυτήν την εποχή στα ψηλά δώματα του εμβληματικού ξενοδοχείου με την πανοραμική θέα στην πλατεία Συντάγματος, θα βρείτε ανάμεσα σε άλλα, ψητή φραγκόκοτα με μουσελίν πατάτας, γλασαρισμένα καρύδια, ελιές Καλαμών και φύλλα ρόκας, αγριογούρουνο στιφάδο με σελινόριζα, σάλτσα ρίγανης και κόκκινου κρασιού, χειροποίητα ζυμαρικά με λαγό, αγκινάρες και σάλτσα τρούφας όπως και ψητό ελάφι με κάστανα, ρίζες μαϊντανού, παντζάρια και φρούτα του δάσους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

4 παλιές ψαροταβέρνες της Αττικής - αφορμή για εκδρομή που αξίζει να κρατήσεις μυστικό

Ταβερνάκια με προσωπικότητα σε γραφικούς προορισμούς, τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά από την πόλη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
03/03/2024

Νέος executive chef, νέα μενού και νέες γαστρονομικές εμπειρίες στο "Rooftop" του "St. George Lycabettus"

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, μεταξύ άλλων, τη γευστική εμπειρία "Dome dining" μέσα σε ένα "Bubble" περιβάλλον με φόντο όλη την Αθήνα.

Ο Παύλος Κυριάκης είναι ο νέος executive chef στο 'Elaia' του 'Kapsaliana Village'

Αλλαγή σκυτάλης στο βραβευμένο εστιατόριο του κρητικού χωριού-ξενοδοχείου.

"Lesante Cape": Η ελληνική φιλοξενία συναντά την υψηλή γαστρονομία μέσα από τις δημιουργίες του Σταύρου Υφαντίδη

Το πιο πρόσφατο εγχείρημα της Lesante Collection στη Ζάκυνθο βάζει τη γεύση στο επίκεντρο αντλώντας έμπνευση από την ελληνική παράδοση.

Τι σημαίνει να είσαι σεφ-πατρόν στην εστιατορική Αθήνα του τώρα

Άνταμ Κοντοβάς, Δήμος Σαμουράκης και Χάρης Νικολούζος μιλούν για την απόφαση να ανοίξουν το δικό τους εστιατόριο.

'Linovatis': Στην Κηφισιά, το κρασί αποκτά φωνή

Το φροντισμένο wine bistro στην Πλάκα των Βορείων Προαστίων προσεγγίζει το κρασί με το δικό του στυλ.

Nebbiolo

Το νέο μέλος της οικογένειας των οινόφιλων εστιατορίων "Brunello" και "Barolo" έκανε ποδαρικό με το δεξί στην Εκάλη. Κομψή ζεστασιά τόσο στο χώρο όσο και στην ιταλική κουζίνα που επιμελείται ο Θοδωρής Παπανικολάου.