Το «Tudor Hall» βγαίνει για κυνήγι

Οι κρύες μέρες τραβάνε τα πιάτα με κυνήγι και τι ωραιότερο από τα να τα απολαμβάνεις στην πανέμορφη σάλα του εστιατορίου στα ψηλά του «King George».

Το «Tudor Hall» βγαίνει για κυνήγι

Οι κρύες μέρες τραβάνε τα πιάτα με κυνήγι και τι ωραιότερο από τα να τα απολαμβάνεις στην πανέμορφη και αστικώς μεγαλοπρεπή σάλα του «Tudor Hall» στον έβδομο όροφο του ξενοδοχείου «King George». Εδώ και λίγο καιρό (και μέχρι τις 17/3) η κυνηγετική κουζίνα εμπνέει τον ταλαντούχο chef de cuisine του εστιατορίου Αλέξανδρο Κοσκινά, ο οποίος δημιουργεί την ξεχωριστή γευστική ενότητα Winter Game εστιάζοντας σε εκλεκτά θηράματα.

Όσοι λοιπόν ανηφορίσετε αυτήν την εποχή στα ψηλά δώματα του εμβληματικού ξενοδοχείου με την πανοραμική θέα στην πλατεία Συντάγματος, θα βρείτε ανάμεσα σε άλλα, ψητή φραγκόκοτα με μουσελίν πατάτας, γλασαρισμένα καρύδια, ελιές Καλαμών και φύλλα ρόκας, αγριογούρουνο στιφάδο με σελινόριζα, σάλτσα ρίγανης και κόκκινου κρασιού, χειροποίητα ζυμαρικά με λαγό, αγκινάρες και σάλτσα τρούφας όπως και ψητό ελάφι με κάστανα, ρίζες μαϊντανού, παντζάρια και φρούτα του δάσους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.