Νέο μενού στο «Olive Garden»

Μοντέρνες χειμωνιάτικες γεύσεις μόλις έκαναν ντεμπούτο στην κορυφή του ξενοδοχείου «Titania».

Νέο μενού στο «Olive Garden»

Αυτές τις ημέρες που οι βόλτες μας στο κέντρο, είτε για ψώνια είτε για θέατρο, πυκνώνουν, μια επίσκεψη στο «Olive Garden», στην κορυφή του ξενοδοχείου «Titania», θα γράψει ένα όμορφο και νόστιμο φινάλε με πανοραμική θέα στην πόλη. Στο ανανεωμένο χειμωνιάτικο μενού, το οποίο λανσαρίστηκε μόλις, ο executive chef Χρίστος Τζιλήρας αξιοποιεί με φαντασία πολλά ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντα και δημιουργεί πιάτα με ελληνικό και μεσογειακό ταμπεραμέντο και κοσμοπολίτικες πινελιές.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με φλωμάρια Λήμνου με ποικιλία από άγρια μανιτάρια, τσαλαφούτι και Μαυροδάφνη, μαρουλοσαρμάδες με καβουρμά, ρύζι και άνηθο και μια δροσερή σαλάτα με τραγανά σαλατικά, σταμναγκάθι, ψητά παντζάρια, μανούρι, καρύδια και βινεγκρέτ πράσινου μήλου και να συνεχίσετε με ένα φαγκρί σχάρας, βιολογικό φακόρυζο με άγριο σκόρδο και λιαστή τομάτα ή τα παϊδάκια αρνιού με πουρέ ψητής σελινόριζας, πράσινα σπαράγγια και σάλτσα με πετιμέζι, θυμάρι και βαλσάμικο, αν αγαπάτε το κρέας. Κρασιά, signature cocktails και γιορτινή ευτυχία στα ψηλά της πόλης.

Περισσότερες πληροφορίες

Olive Garden (The)

(ξεν. «Titania») Πανεπιστημίου 52, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.