Brunch μετά μουσικής στο «NJV Athens Plaza»

Το εστιατόριο «Parliament» του πολυτελούς ξενοδοχείου μπαίνει στους ρυθμούς του κυριακάτικου brunch.

Brunch μετά μουσικής στο «NJV Athens Plaza»

Το πολυτελές εστιατόριο «Parliament» του ξενοδοχείου «NJV Athens Plaza» μπαίνει κι αυτό στους ρυθμούς του κυριακάτικου brunch, καρυκεύοντάς το με ζωντανή μουσική και, όπως πάντα, υπέροχη θέα από ψηλά. Καθώς λοιπόν θα κάνετε την αρχή με έναν καφέ, χυμό και –γιατί όχι;– ένα ποτήρι αφρώδους οίνου, η Έλενα Περβαινά στο τραγούδι και ο Πάνος Δέρβος στα πλήκτρα θα ζεσταίνουν το χώρο με αγαπημένες μελωδίες από τις 12.30 έως τις 5 μ.μ.

Παράλληλα, ο μπουφές θα είναι φορτωμένος με όλων των ειδών τα αρτοσκευάσματα και αγαπημένες brunch γεύσεις, από ομελέτα και scrambled eggs μέχρι πατάτες ψητές, τραγανό μπέικον, French toast κ.ά. Πένες με φρέσκια ντομάτα και βασιλικό, μπουκιές κοτόπουλου και mini burgers είναι κάποιες επιλογές σε κυρίως πιάτα, ενώ μια ποικιλία από σιροπιαστά γλυκά, μους σοκολάτας σε ποτήρι και σοκολατένια τρουφάκια θα προσφέρουν την απαραίτητη γλυκιά νότα. Τιμή κατ’ άτομο: € 35, για παιδιά έως 12 ετών έκπτωση 50%

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.