Ο Χρόνης Δαμαλάς στο ανανεωμένο Cash

Το «Cash» αλλάζει πορεία παντρεύοντας Ασία με Μεσόγειο.

Ο Χρόνης Δαμαλάς στο ανανεωμένο Cash

Μετά από 6 χρόνια το "Oozora" έκλεισε τον κύκλο του σερβίροτας το Σάββατο το τελευταίο του δείπνο στο "Cash", οπότε στην ταμπέλα του θα επανέλθει από 15 Νοεμβρίου το αρχικό του όνομα. Η επάνοδος όμως θα συνοδευτεί από την ριζική του ανανέωση αφού ο Γιώργος Παντελούκας θα ανακαινίσει την σάλα του στο ισόγειο με πολύ χρώμα(μάλλον μπορντώ και κόκκινο) απ’ ότι μας είπαν.

Ο Χρόνης Δαμαλάς θα αναλάβει την κουζίνα του παντεύοντας την Ασία με τη Μεσόγειο. Μια εντυπωσιακή walk - in κάβα πρόκειται να δημιουργηθεί, ενώ στον όροφο θα λειτουργήσει το club του "Cash" σερβίροντας και χαλαρό φαγητό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Spit Jack' και την Κυριακή στο Golden Hall

Οι Κυριακές αποκτούν γεύση μέσα από την εμπειρία του Spit Jack στο Golden Hall.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
01/11/2025

Η Παγκόσμια Ημέρα Ξινόμαυρου στα εστιατόρια της Αθήνας

Μερικές προτάσεις για να την περάσεις φίνα, στη γιορτή του ελληνικού Νεμπιόλο.

Στη Δροσιά για ένα ιταλικό εστιατόριο-έκπληξη

Χειροποίητα ζυμάρια, ιταλική φινέτσα και σπιτική θέρμη σε περιμένουν στο Amici Miei Cucina Italiana.

Αορίτης

Συστήθηκε ως κρητική ταβέρνα, μα πολύ γρήγορα ο Αορίτης άνοιξε το μαγειρικό του φάσμα για να συμπεριλάβει όλη την Ελλάδα, σερβίροντας πια τη γεύση της παράδοσης σε ευθύβολες, προσεγμένες εκδοχές, με πρωταγωνίστρια την πρώτη ύλη και υπερατού πιάτα όπως το αντικριστό και τα παϊδάκια του.

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.

Λένε πως αυτό είναι το πιο lifestyle brunch της Αθήνας

Γεύση, στυλ και θέα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το ζυμαρένιο μυστικό της Πετρούπολης

Στο outsider των δυτικών προαστίων, υπάρχει ένα γουστόζικο στέκι που τοποθετεί την πίτσα στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος.