Το «Κιουζίν» καρυκεύει τις Κυριακές με μουσική

Στο ρυθμό των κυριακάτικων live μπαίνει το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Κολωνακίου.

Το «Κιουζίν» καρυκεύει τις Κυριακές με μουσική

Στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Λυκαβηττού, όπου η έμπειρη σεφ Λένα Σφυρόερα προσεγγίζει την ελληνική κουζίνα με healthy διάθεση και τα ΠΟΠ προϊόντα σε πρώτους ρόλους, οι Κυριακές καρυκεύονται πλέον με ζωντανή ελληνική μουσική. Αρχής γενομένης από αυτήν την Κυριακή 7 Οκτωβρίου το μεσημέρι (15:00), τα μουσικά ηνία αναλαμβάνει η Δόμνα Κουντούρη σε έντεχνο κι ελαφρολαϊκό ρεπερτόριο ρίχνοντας στο τραπέζι μια εναλλακτική ιδέα για νόστιμη κυριακάτικη διασκέδαση. Όσο για το τι θα φάτε; Στο μενού του «Κιουζίν» αυτήν την εποχή φιγουράρουν από γύρος θρακιώτικου ζυγουριού με χειροποίητη πίτα και σπιτικό αρωματικό γιαούρτι ή ένα μπέργκερ με μπιφτέκι από κινόα μέχρι μακαρούνες Καρπάθου από χαρουπάλευρο με ραγού από ποικιλία μανιταριών και μελωμενα μοσχαρισια μαγουλα σε Αγιωργίτικο, με χυλοπίτες Αρκαδίας και νιφάδες από αρσενικό Νάξου.

Περισσότερες πληροφορίες

Κιουζίν

Λυκαβηττού 16, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.