Τα Pax Burgers ήρθαν στην καρδιά της Αθήνας

Ώρα για bourbon bacon jam και άλλες νοστιμιές στο ολοκαίνουργιο burger spot της πόλης.

Τα Pax Burgers ήρθαν στην καρδιά της Αθήνας

Αιόλου και Αθηναΐδος; Ακριβώς στην καρδιά του downtown θα έλεγε κανείς ότι στόχευσαν τα american style Pax Burgers ανοίγοντας το πρώτο τους κατάστημα στην Αθήνα. Η ιστορία τους μπορεί να ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη, συνεχίστηκε ωστόσο δυναμικά στη Θεσσαλονίκη, όπου τρία καταστήματα πλέον σερβίρουν τα «Pretty Amazing and Xtraordinary burgers» που δίνουν στην αλυσίδα το όνομά της. Η κάθοδος στην πρωτεύουσα ξεκίνησε με θετικούς οιωνούς στο πρόσφατο Burger Fest, καθώς κέρδισαν την 3η θέση στα βραβεία για τα καλύτερα burger houses και συνεχίζεται πλέον στην ολοκαίνουργια έδρα τους που άνοιξε μόλις της πόρτες της.

Όλα τα burgers φτιάχνονται με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και ψήνονται τη στιγμή της παραγγελίας, ενώ σπιτικά είναι και τα buns που ψήνονται επί τόπου καθημερινά, αλλά και οι σος και οι λεπτοκομμένες φρέσκες τηγανητές πατάτες που συνοδεύουν τα πιάτα. Το Bourbon bacon jam είναι από τις signature προτάσεις των Pax, που διανθίζονται ακόμα με burger με κοτόπουλο αλλά και με λαχανικά για τους vegetarian εκεί έξω.

Περισσότερες πληροφορίες

Pax Burgers

Αιόλου 34 & Αθηναΐδος 12, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.