Το «La Brasserie» θα σας γλυκάνει κουταλιά-κουταλιά

Το νέο, γλυκό αφιέρωμα του ξενοδοχείου «Titania» είναι... άκρως σιροπιαστό.

Το «La Brasserie» θα σας γλυκάνει κουταλιά-κουταλιά

Άλλοτε αντλεί έμπνευση από τα φρούτα της εποχής, άλλοτε κεντράρει στη λαοφιλή σοκολάτα, τα συνηθίζει πάντως τα γλυκά αφιερώματα η «La Brasserie» της Πανεπιστημίου. Αυτήν τη φορά το café-restaurant του ξενοδοχείου «Titania» ανοίγει τα βαζάκια του για να τρατάρει όσους καθίσουν στα τραπέζια του λίγη σιροπάτη... παράδοση. Κάνοντας μια στάση από τις δουλειές ή τα ψώνια στο κέντρο, που βγαίνει σιγά σιγά από τους νωχελικούς ρυθμούς του καλοκαιριού, θα χαρείτε γλυκό σταφύλι αρωματισμένο με αρμπαρόριζα, ευωδιαστό νεραντζάκι με αμύγδαλο, τραγανό κεράσι και όχι μόνο. Το ντουέτο καφές - γλυκό κοστίζει € 6.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.