Η παραδοσιακή πλευρά του «Tudor Hall» σ’ ένα μενού

Στην ειδική κάρτα Greek Bites, που «τρέχει» μέχρι τα μέσα του μήνα στο εστιατόριο του «King George», οι πατροπαράδοτες γεύσεις της Ελλάδας έχουν την τιμητική τους.

Η παραδοσιακή πλευρά του «Tudor Hall» σ’ ένα μενού

Στην ειδική κάρτα Greek Bites, που «τρέχει» μέχρι τα μέσα του μήνα στο εστιατόριο του «King George», οι πατροπαράδοτες γεύσεις της Ελλάδας έχουν την τιμητική τους.

Η παραδοσιακή πλευρά του «Tudor Hall» σ’ ένα μενού - εικόνα 1
Αρνίσιες μπουκιές με μπούκοβο και σπιτικές πίτες

Η κουζίνα του χρυσοσκουφάτου εστιατορίου του «King George» είναι εκφραστική, δημιουργική, με θαυμαστή λεπτότητα και άρτια τεχνική. Και, κυρίως, βαθιά ελληνική. Το νέο θεματικό μενού του ταλαντούχου σεφ του «Tudor Hall» Αλέξανδρου Κοσκινά, το οποίο τιτλοφορείται Greek bites και σερβίρεται μεσημέρι και βράδυ μέχρι τις 15/7, πατάει γερά στις παραδόσεις της Ελλάδας, κι είναι μια καλή ευκαιρία να δείτε τους κολοκυθοκεφτέδες στα καλύτερά τους, συνεχίζοντας με αρνίσιες μπουκιές με μπούκοβο και σπιτικές πίτες ή μοσχαρίσια κεφτεδάκια με χυλοπίτες και σπετσερικό (μια πινελιά της κερκυραϊκής καταγωγής του) ή, αν προτιμήσετε θαλασσινή ρότα, τηγανητούς ψαροκεφτέδες με λευκή ταραμοσαλάτα και πίκλες κρεμμυδιού και γιουβαρλάκια ροφού και γαρίδας με ρύζι και λαχανικά αβγολέμονο.

Περισσότερες πληροφορίες

Tudor Hall

(ξεν. «King George») Βασ. Γεωργίου 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.