Μεγάλες αλλαγές ετοιμάζει το «Όμικρον»

Το εστιατόριο του Ομίλου Καστελόριζο στη Νέα Ερυθραία από το Σεπτέμβριο δεν θα είναι ένα αλλά… δύο.

Μεγάλες αλλαγές ετοιμάζει το «Όμικρον»

Το εστιατόριο του Ομίλου Καστελόριζο στη Νέα Ερυθραία από το Σεπτέμβριο δεν θα είναι ένα αλλά… δύο.

Μεγάλες αλλαγές ετοιμάζει το «Όμικρον» - εικόνα 1
Ο κήπος του «Όμικρον»

Μέχρι τα μέσα Ιουλίου ανάμεσα στους φοίνικες, τα λουλούδια και τα παρτέρια με τα μυρωδικά, θα χαρείτε τον παιχνιδιάρικο κύβο του Ρούμπικ που ο Μίλτος Αρμένης έχει φτιάξει με κύβους από καρπούζι και πανακότα φέτας, «χαβιάρι» μπαλσάμικου, λάδι δυόσμου και κρεμμύδι, το μπουρδέτο με τσιπούρα, τα ντάμπλινγκ παστιτσάδας και τον γύρο προβατίνας «αλλιώς». Μετά όμως το εστιατόριο του Ομίλου Καστελόριζο θα κλείσει, για να ανασχεδιαστεί πλήρως και να επιστρέψει ανανεωμένο τόσο στιλιστικά όσο και γευστικά.

Μεγάλες αλλαγές ετοιμάζει το «Όμικρον» - εικόνα 2
Ο Μίλτος Αρμένης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου που θα ξανανοίξει τις πόρτες του, ο χώρος της Νέας Ερυθραίας θα κινείται σε δύο διαφορετικούς άξονες: πέρα από το «Όμικρον», το οποίο θα συνεχίσει στη δημιουργική λογική που του χάρισε Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας για το 2018, εξελίσσοντας την κουζίνα του, θα δημιουργηθεί και ένα tapas bar όπου ο ταλαντούχος Ισπανοκερκυραίος σεφ θα συνδυάζει σε ισπανικά τάπας και ελληνικούς μεζέδες, με το καινούργιο concept να συμπληρώνουν τυριά από την Ιβηρική και από μικρούς Έλληνες παραγωγούς. Στην ουσία μιλάμε για δύο αυτόνομους χώρους με χωριστές εισόδους, καθένας από τους οποίους θα έχει και το κομμάτι κήπου που του αναλογεί – περιμένουμε να τους δούμε λοιπόν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.