Το «Dos Hernanos» θα σου μάθει όλα τα μυστικά της μεξικάνικης κουζίνας σε ένα δείπνο

Ο chef-patron του εστιατορίου της Κηφισιάς Πίτερ Μαραγκός ετοιμάζει μια πολύ ιδιαίτερη μεξικάνικη γευσιγνωσία για μόλις δέκα τυχερούς καλεσμένους – κι ο ένας μπορείς να είσαι εσύ.  

Το «Dos Hernanos» θα σου μάθει όλα τα μυστικά της μεξικάνικης κουζίνας σε ένα δείπνο

Ο chef-patron του εστιατορίου της Κηφισιάς Πίτερ Μαραγκός ετοιμάζει μια πολύ ιδιαίτερη μεξικάνικη γευσιγνωσία για μόλις δέκα τυχερούς καλεσμένους – κι ο ένας μπορείς να είσαι εσύ.  

Το «Dos Hernanos» θα σου μάθει όλα τα μυστικά της μεξικάνικης κουζίνας σε ένα δείπνο - εικόνα 1

Τι είναι η σάλσα mole και πώς φτιάχνεται; Ποια είναι η ιστορία πίσω από τη ζουμερή fajita; Πόσα είδη πιπεριές chili υπάρχουν και πώς μετράμε το πόσο καυτερές είναι; Πώς φτιάχνεται μια τέλεια Μargarita; Όλα όσα θέλατε να μάθετε για τη μεξικάνικη κουζίνα και… φοβόσασταν να ρωτήσετε σας περιμένουν την Τετάρτη 27 Ιουνίου στο 1st Mexican Gastronomic Experience του «Dos Hermanos». Σ’ αυτή την διαφορετικού τύπου μεξικάνικη γευσιγνωσία ο chef-patron του εστιατορίου της Κηφισιάς, που έχει κλείσει είκοσι πέντε ολόκληρα χρόνια στην αθηναϊκή σκηνή, κι έχει σερβίρει άπειρα chili con carne, burritos, quesadillas κι άλλα νόστιμα, θα μοιραστεί με δέκα τυχερούς τα μυστικά του, ταξιδεύοντάς τους στην ιστορία και τις γεύσεις του Μεξικού, από την εποχή των Αζτέκων και των Μάγιας στον ερχομό των άποικων κι από εκεί στο σήμερα. Μπορείτε να κερδίσετε μια πρόσκληση παίρνοντας μέρος στον σχετικό διαγωνισμό εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.