Ελληνική κουζίνα στο ομορφότερο καλοκαιρινό σκηνικό

Βραβευμένα γκουρμέ πιάτα με την υπογραφή του Γιάννη Μπαξεβάνη και εμπνευσμένα κοκτέιλ σε περιμένουν πλάι στα κύματα της Γλυφάδας.

Ελληνική κουζίνα στο ομορφότερο καλοκαιρινό σκηνικό

Το setting μαγικό. Ένα από τα ομορφότερα καλοκαιρινά locations της αττικής ριβιέρας με άπλετη θέα στον Σαρωνικό. Οι γεύσεις αξέχαστες. Ο,τι πιο κοντά στο ελληνικό soul food, με τη νοστιμιά της αυθεντικότητας και των πιο εκλεκτών τοπικών ελληνικών προϊόντων από τον πρωτεργάτη της «γαλανόλευκης» γαστρονομικής επανάστασης, Γιάννη Μπαξεβάνη (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2018).

Ελληνική κουζίνα στο ομορφότερο καλοκαιρινό σκηνικό - εικόνα 1

Η μπάρα, σε επιμέλεια του Δημήτρη Παπαϊωάννου και με την Όλγα Χλέτσου επικεφαλής, είναι άκρως δημιουργική, όπως αποδεικνύει και η βράβευση στα Αθηνόραμα Bar Awards. Η ατμόσφαιρα, feelgood και κοσμοπολίτικη, με τα custom made έπιπλα, τα vintage φωτιστικά και τα εξωτικά φυτά να σε τυλίγουν με αύρα χαλαρής αρχοντιάς, τις μουσικές να σε ταξιδεύουν και τον ωραίο κόσμο να συμπληρώνει το δυναμικό κάδρο. Με τέτοιο ασυναγώνιστο παζλ δεν είναι τυχαίο ότι το «Ark» έχει εξελιχτεί σε έναν από τους κορυφαίους καλοκαιρινούς all day προορισμούς για σοφιστικέ φαγητό, ποτό και lounging.

Ελληνική κουζίνα στο ομορφότερο καλοκαιρινό σκηνικό - εικόνα 2

Και φέτος θα δώσουμε εδώ τα ραντεβού μας για καφέ και κυριακάτικο brunch, κοκτέιλ με προσωπικότητα, καθώς το ηλιοβασίλεμα βάφει πορτοκαλιά τη θάλασσα, και πιάτα που τιμούν τις διαλεχτές πρώτες ύλες, με τον ξυλόφουρνο-σήμα κατατεθέν του Μπαξεβάνη να δίνει ρέστα σε λιχουδιές όπως το ψάρι γεμιστό με αρωματικά χόρτα. Ξεχωριστή εμπειρία το πριβέ Chef’s Table, όπου μπορείτε να κάνετε κράτηση για σας και την παρέα σας και να έχετε την αποκλειστική φροντίδα του σεφ.

Περισσότερες πληροφορίες

Ark

Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.