Το «Chefi» το νέο του γευστικό concept το ψήνει στο... grill

Στο καινούργιο μενού πρωταγωνιστούν κοτόπουλο, μπιφτέκια, μπέργκερ, spare ribs, χοιρινές μπριζόλες και μοσχαρίσιες γάλακτος, rib eye...

Το «Chefi» το νέο του γευστικό concept το ψήνει στο... grill

Έχοντας ήδη κλείσει τέσσερα χρόνια λειτουργίας στο Χαλάνδρι, το «Chefi the Restaurant» αλλάζει το γευστικό του προφίλ. Στο πάντα κομψό εστιατόριο με τον καταπράσινο κήπο που μοσχοβολάει νυχτολούλουδο, η ομάδα κάνει στροφή προς το grill: στο καινούργιο μενού πρωταγωνιστούν κοτόπουλο, μπιφτέκια, μπέργκερ, spare ribs, χοιρινές μπριζόλες και μοσχαρίσιες γάλακτος, rib eye και φιλέτα, με τις απαραίτητες συνοδευτικές σάλτσες και τραγανές τηγανητές πατάτες με… απεριόριστο refill. Μαζί τους, στο κρεατοπυρηνικό, προσιτό αυτό σενάριο που κάνει πρεμιέρα αυτό το καλοκαίρι, θα βρείτε και κάποια πιάτα που έχουν κάνει μεγάλο σουξέ αντανακλώντας τη δημιουργική fusion πλευρά της κουζίνας, όπως το πλούσιο ριζότο-χωριάτικη σαλάτα ή πιο εξωτικός ο σολομός με σος μάνγκο-σόγιας, ενώ σταθερά στη θέση τους παραμένουν και γλυκά όπως η lemon pie με μπισκότo Οreo και αφράτη μαρέγκα ή το μιλφέιγ με κρέμα πορτοκάλι και φρούτα του δάσους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.