Το «Olive Garden» κάνει πάρτι

Με ένα μεγάλο πάρτι υποδέχεται το καλοκαίρι το bar-restaurant στην κορυφή του «Titania». Με κοκτέιλ και Ακρόπολη στο φουλ.

Το «Olive Garden» κάνει πάρτι

Με ένα μεγάλο πάρτι υποδέχεται το καλοκαίρι το bar-restaurant στην κορυφή του «Titania» την Πέμπτη 31/5. Από τις 9 μ.μ., στο «Olive Garden», τα signature cocktails, όπως το Olive garden spa, το Lemon pie και το V-Berry, θα ρέουν (και μάλιστα στα € 8) παρέα με νόστιμα bites, κέρασμα του ξενοδοχείου, με την υπογραφή του executive chef Χρήστου Τζιλήρα. Στην κονσόλα­ η γνωστή παραγωγός του Best FM Μαρία Παπιδάκη και στο οπτικό σου πεδίο Ακρόπολη, Λυκαβηττός και Αθήνα – 11ος όροφος είναι αυτός.

Περισσότερες πληροφορίες

Olive Garden (The)

(ξεν. «Titania») Πανεπιστημίου 52, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Κόλλιας" & "Ψαράκια και Θαλασσινά" γράφουν μαζί νέα σελίδα στη Γλυφάδα

Τα δύο δυνατά ονόματα της θαλασσινής γαστρονομίας εγκαινίασαν με δυναμισμό τη συνεργασία τους σ’ ένα από τα πιο όμορφα εστιατόρια των νοτίων προαστίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
06/12/2022

Το "Pelagos" υποδέχεται τον Jan Konetzki

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, ο πολυβραβευμένος σομελιέ ενισχύει ένα ξεχωριστό wine dinner του Luca Piscazzi.

Η "κλασική μαγειρική του αύριο" στο νέο βιβλίο του Βαγγέλη Δρίσκα

Η συλλογή των βιβλίων του γνωστού σεφ εμπλουτίζεται με τη νέα του έκδοση "Chef στην κουζίνα σας. Κλασική μαγειρική του αύριο", που θα παρουσιάσει στον "Ιανό".

Η παλιά ταβέρνα ζει στις γειτονιές του Πειραιά

Θα το έλεγες και μια ευκαιρία για ζωντανή περιήγηση στην ιστορία της ταβέρνας-οινοπαντοπωλείου και της ταβέρνας-κουτουκιού, που άγνωστο για πόσο ακόμα θα υπάρχει.

"Ami gastrotheque", γαλλικό μπιστρό με αθηναϊκό twist

Το concept που θα συναντούσες σε κάποια παριζιάνικη γειτονιά, προσαρμόζεται στην αστική γευστική πραγματικότητα της πρωτεύουσας και αφήνει υποσχέσεις.

Νέα πλάνα για τον Θάνο Στασινό

Η τρέχουσα σεζόν βρίσκει τον σεφ σε νέα πόστα, ρόλο συμβουλευτικό αλλά και ενεργό στην κουζίνα, αλλά και με δικό του χώρο στα σκαριά.