Νοστιμιές για μερακλήδες

Αν είσαι φαν των λουκάνικων, τα «Καραμανλίδικα του Φάνη» σού έχουν ολόκληρη συλλογή.

Νοστιμιές για μερακλήδες

Αν είσαι φαν των λουκάνικων, τα «Καραμανλίδικα του Φάνη» σού έχουν ολόκληρη συλλογή: στα τραπέζια του ατμοσφαιρικού μεζεδοπωλείου της οδού Σωκράτους θα χαρείς καραμανλίδικο λουκάνικο παρμάκ με μπίρα και δραμινό λουκάνικο κεφτέ γιαουρτλού σε πίτα ή μια πλούσια ποικιλία λουκάνικων, ενώ μπορείς να ψωνίσεις και για το σπίτι χωριάτικο λουκάνικο Δράμας, καραμανλίδικο βοδινό λουκάνικο με σπέσιαλ μπαχαρικά, λουκάνικο ριγανάτο ή πρασάτο, λουκάνικο Ελατιάς, χωριάτικο λουκάνικο Τήνου (με μαραθόσπορο, κόκκινο γλυκό κρασί, χοιρινό λίπος και σαλτσίς με χοντροκομμένο κιμά), λουκάνικο βουβαλίσιο...

Περισσότερες πληροφορίες

Καραμανλίδικα του Φάνη (Τα)

Σωκράτους 1 & Ευριπίδου 52, Ψυρρή
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.