Ένα νέος πολυχώρος με το κρέας στο επίκεντρο

Το «Aventador Prime Meat House» που μόλις άνοιξε στα Μελίσσια, παίζει σε πολλά ταμπλό.

Ένα νέος πολυχώρος με το κρέας στο επίκεντρο

Το «Aventador Prime Meat House» που μόλις άνοιξε στα Μελίσσια, παίζει σε πολλά ταμπλό.

Ένα νέος πολυχώρος με το κρέας στο επίκεντρο - εικόνα 1

Πλούσιος σε προτάσεις ο σύγχρονος πολυχώρος που έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα στη Λεωφόρο Πεντέλης. Δραστήριο από το πρωί, το «Aventador Prime Meat House» προτείνει φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ των Handpickers Coffee roasters, ροφήματα και σνακ στο «Coffee Gi». Η συνέχεια γράφεται σε κρεατικό τερέν στο εστιατόριο «Τhe Cellar Hοuse», με οσομπούκο μοσχίδας στην κατσαρόλα με οσπριάδα, παραδοσιακά ζυμαρικά βουτύρου με guanciale, βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης, σπαλαμπριζόλα από ισπανική Rubia Gallega και Kobe beef. Το μενού που επιμελείται ο έμπειρος σεφ Γιάννης Στανίτσας, αξιοποιώντας διαφορετικές κοπές/σιτέματα και συνδυάζοντας ελληνικά και μεσογειακά στοιχεία, κάνει διαδρομές μεταξύ κατσαρόλας, rotisserie και ξυλόφουρνου. Το concept συμπληρώνει το κρεοπωλείο-delicatessen «Φάρμα Κατερίνα», απ’ όπου μπορείς να προμηθευτείς κρεατικά για το σπίτι – αν το επιθυμείτε, μάλιστα, τα ψήνουν επιτόπου στη γωνιά «Real Grill». Από ό,τι μάθαμε ετοιμάζεται και το roof top του χώρου, που θα συνδυάζει φαγητό κι ιδιαίτερα κοκτέιλ.

Λεωφ. Πεντέλης 125, Μελίσσια, 2182189436-8.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.