Πέντε συναντήσεις φράουλας και σοκολάτας

Οι Γλυκές Μέρες του «Titania» επιστρέφουν με πέντε διαφορετικές όψεις ενός ντουέτου διαχρονικού και πολύ δημοφιλούς.

Πέντε συναντήσεις φράουλας και σοκολάτας

Οι Γλυκές Μέρες του «Titania» επιστρέφουν με πέντε διαφορετικές όψεις ενός ντουέτου διαχρονικού και πολύ δημοφιλούς. Φράουλα και σοκολάτα διασταυρώνονται στο ανοιξιάτικο αφιέρωμα του ξενοδοχείου κι έτσι τόσο στην «Brasserie» του ισογείου όσο και στο «Olive Garden», που βλέπει από το μπαλκόνι του την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, μέχρι τις 16/5 έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ανάμεσα σε ένα τσιζκέικ φράουλα με μπισκότο Oreo, μια μους σοκολάτας γάλακτος με κομπόστα φράουλας και κραμπλ βανίλιας, μια μπαβαρουάζ φράουλας με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος, μια τάρτα σοκολάτα με κρέμα βανίλιας και φρέσκες φράουλες κι έναν baba με κρεμέ σοκολάτας, σαντιγί και φρέσκες φράουλες. Το κάθε γλυκό κοστίζει € 6, με απεριόριστη κατανάλωση καφέ φίλτρου.

Περισσότερες πληροφορίες

Olive Garden (The)

(ξεν. «Titania») Πανεπιστημίου 52, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.