Ποιο ρεστοράν ακούει Duran Duran;

Open bar, πολύ ιδιαίτερα fingerfood και άφθονα ’80s hits στο πρώτο πάρτι του «Chefi The Restaurant» που εκτός από το να μαγειρεύει, του αρέσει και να χορεύει.

Ποιο ρεστοράν ακούει Duran Duran;

Το πρώτο dance party του χαλανδριώτικου «Chefi the Restaurant», αυτή την Παρασκευή 20/4, αφιερώνεται στη δεκαετία του ’80 κι έχει σκοπό να σας κάνει να χορέψετε μέχρι τελικής πτώσεως – DJ η δικιά μαςΑλέκα Απέργη. Και Duran Duran θα έχει, και Samantha Fox, και Michael Jackson, και New Order, και Pet Shop Boys, και open bar, και πολύ ιδιαίτερα fingerfood. Ο σεφ Αλέξανδρος Κοσσυβάκης και η ομάδα του θα έχουν φτιάξει σολομό σασίμι, κοτόπουλο ταντούρι, μπιφτεκάκια με γραβιέρα και λιαστή ντομάτα, μίνι ­ριζότο-χωριάτικη σαλάτα, ψητό καμαμπέρ με τσάτνεϊ βατόμουρο­, τιραμισού μους σοκολάτας-εσπρέσο και άλλα πολλά. Η είσοδος με ποτό-φαγητό είναι € 30 το άτομο. Χορευτική διάθεση απαραίτητη, βάτες και rainbow make up προαιρετικά.

Ποιο ρεστοράν ακούει Duran Duran; - εικόνα 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.