Πέντε κρασιά του Κτήματος Σκούρα στο ποτήρι

Πρωταγωνιστούν στην πρώτη βραδιά παντρέματος φαγητού και ποτού της νέας χρονιάς στο «Chefi the Restaurant».

Πέντε κρασιά του Κτήματος Σκούρα στο ποτήρι

Πρωταγωνιστώντας στις δύο πρώτες βραδιές παντρέματος φαγητού και ποτού της νέας χρονιάς, την Τετάρτη 24/1, και την Πέμπτη 25/1, πέντε κρασιά του οινοποιείου του Γιώργου Σκούρα στο Μαλανδρένι Άργους κάνουν οινικό ποδαρικό στο «Chefi the Restaurant». Στο σύγχρονο εστιατόριο του Χαλανδρίου τα Μοσχοφίλερο 2017, Viognier Cuvee Larsinos 2016, Dum Vinum Sperum 2016 (Chardonnay), Mέγας Οίνος 2014 (Αγιωργίτικο/Cabernet –ετικέτα εμβληματική για το κτήμα– και Fleva 2016 (Syrah) θα ζευγαρώσουν αντίστοιχα με 5 πιάτα μοντέρνας λογικής, στο ύφος της κουζίνας. Το ειδικό μενού κοστίζει € 45 ανά άτομο.

To μενού

ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ ΣΚΟΥΡΑ 2017, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Σολομός μαρινέ, ζωμός παντζάρι, κρέμα κουνουπίδι, σαλάτα wakame

VIOGNIER-CUVEE LARSINOS 2016, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Κριθαρότο, καρμπονάρα μανιταριών, σύγκλινο Μάνης, πεκορίνο με τρούφα

DUM VINUM SPERUM 2015, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – CHARDONNAY
Ψητό camembert, pesto καρύδι, μαρμελάδα κρεμμύδι-μπέικον, μους κάστανο

ΜΕΓΑΣ ΟΙΝΟΣ 2014, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – ΑΓΙΩΡΓΗΤΙΚΟ/ CABERNET SAUVIGNON
Short ribs, μπαχαρικά & δεντρολίβανο, τραχανάς, ψητή κολοκύθα

FLEVA 2015, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – SYRAH
Σοκολάτα, αλμυρό crumble φουντουκιού, λευκή σοκολάτα, κάρδαμο-πορτοκάλι, ζελέ από φρούτα του δάσους

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.