Πρωταγωνιστώντας στις δύο πρώτες βραδιές παντρέματος φαγητού και ποτού της νέας χρονιάς, την Τετάρτη 24/1, και την Πέμπτη 25/1, πέντε κρασιά του οινοποιείου του Γιώργου Σκούρα στο Μαλανδρένι Άργους κάνουν οινικό ποδαρικό στο «Chefi the Restaurant». Στο σύγχρονο εστιατόριο του Χαλανδρίου τα Μοσχοφίλερο 2017, Viognier Cuvee Larsinos 2016, Dum Vinum Sperum 2016 (Chardonnay), Mέγας Οίνος 2014 (Αγιωργίτικο/Cabernet –ετικέτα εμβληματική για το κτήμα– και Fleva 2016 (Syrah) θα ζευγαρώσουν αντίστοιχα με 5 πιάτα μοντέρνας λογικής, στο ύφος της κουζίνας. Το ειδικό μενού κοστίζει € 45 ανά άτομο.
To μενού
ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ ΣΚΟΥΡΑ 2017, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Σολομός μαρινέ, ζωμός παντζάρι, κρέμα κουνουπίδι, σαλάτα wakame
VIOGNIER-CUVEE LARSINOS 2016, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Κριθαρότο, καρμπονάρα μανιταριών, σύγκλινο Μάνης, πεκορίνο με τρούφα
DUM VINUM SPERUM 2015, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – CHARDONNAY
Ψητό camembert, pesto καρύδι, μαρμελάδα κρεμμύδι-μπέικον, μους κάστανο
ΜΕΓΑΣ ΟΙΝΟΣ 2014, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – ΑΓΙΩΡΓΗΤΙΚΟ/ CABERNET SAUVIGNON
Short ribs, μπαχαρικά & δεντρολίβανο, τραχανάς, ψητή κολοκύθα
FLEVA 2015, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – SYRAH
Σοκολάτα, αλμυρό crumble φουντουκιού, λευκή σοκολάτα, κάρδαμο-πορτοκάλι, ζελέ από φρούτα του δάσους