Στο «Roasted by Mimaya» με το αθηνόραμα Club

Ουρανοξύστης κρεάτων με έκπτωση 20 % για τα μέλη στο μοντέρνο, φιλικό, καινούργιο σποτ της Γλυφάδας.

Στο «Roasted by Mimaya» με το αθηνόραμα Club

Ουρανοξύστης κρεάτων με έκπτωση 20 % για τα μέλη στο μοντέρνο, φιλικό, καινούργιο σποτ της Γλυφάδας.

Στο «Roasted by Mimaya» με το αθηνόραμα Club - εικόνα 1

Μετά την αλλαγή προσανατολισμού του «Mimaya» η πυξίδα δείχνει… κρέας. Το γλυφαδιώτικο εστιατόριο του Μιχάλη Ηρωγλίδη ντύθηκε στα άσπρα, προτιμώντας στιλ εξοχικό κι ανάλαφρο, σε μοντέρνους τόνους, και τα ψηλά μεταλλικά πλαίσια από όπου κρέμονται σουβλάκια κοτόπουλου και χοιρινά μαζί με κεμπάπ δίνουν και παίρνουν. Από κει και πέρα βέβαια, είναι κι οι ρεβιθοκεφτέδες, οι ντοματοκεφτέδες κι ο αμαρτωλός καβουρμάς, ψητός σε πήλινο, με αβγό και πατατάκια, αλλά κι οι φτερούγες κοτόπουλου με BBQ sauce, το καραμελωμένο χοιρινό braten, τα flank steaks και οι μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες… Είναι κι ένας «ουρανοξύστης κρεάτων» που μπορείς, οπλισμένος με μπόλικη όρεξη, να μοιραστείς με την παρέα σου. Tο «Roasted by Mimaya» συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, οπότε τα μέλη έχουν έκπτωση 20 % στο σύνολο του λογαριασμού τους (εκτός Σαββάτου). Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.