Oι Κυριακές τους είναι... της μαμάς

Ένα wine restaurant κι ένα bar restaurant που τα μεσημέρια της Κυριακής φτιάχνουν γιουβέτσι, παστίτσιο και γίγαντες στη γάστρα.

Oι Κυριακές τους είναι... της μαμάς

Ένα wine restaurant κι ένα bar restaurant που τα μεσημέρια της Κυριακής φτιάχνουν γιουβέτσι και παστίτσιο και άλλα «σπιτικά».

«By the glass»

Oι Κυριακές τους είναι... της μαμάς - εικόνα 1

Με το κλασικό οικογενειακό τραπέζι του, κάθε Κυριακή από τη 1 μ.μ., το όμορφο wine bar-bistrot της στοάς Ράλλη έχει βάλει στόχο να σας ξυπνήσει νόστιμες αναμνήσεις – από αυτές που δεν παλιώνουν ποτέ. Ο καινούργιος σεφ Θεόδωρος Καρίνος πυροδοτεί το μηχανισμό της αναδρομής με μια σειρά γεύσεων «από σπίτι», κάθε φορά διαφορετικές, από πίτες σε μαμαδίστικο κόκορα κρασάτο και από εκεί σε ένα μοσχαράκι γιουβέτσι και η λίστα σιγοντάρει με μια μεγάλη γκάμα ελληνικών κρασιών: οι επιλογές είναι εκατοντάδες.

«Μακάλο»

Oι Κυριακές τους είναι... της μαμάς - εικόνα 2

Μια «Κυριακή σαν της μάνας σου» σκέφτηκαν ο Παντελής Σαρακίνης και ο Ζαχαρίας Γιαννέλος στο φρέσκο, μοντέρνο, χαλαρό spot της οδού Νίκης κι έτσι, επίσης από τη 1 μ.μ., φτιάχνουν πολλά και διάφορα, ανάλογα με τη διάθεση: κρεμμυδόπιτα σε μακεδονικό φύλλο με κασέρι Μυτιλήνης λ.χ., κότσι μοσχαρίσιο με πουρέ πατάτας, παστίτσιο ρολό, μοσχάρι γεμιστό με γραβιέρα και πιπεριά, λαζάνια με κιμά και μελιτζάνες... Εκτός από τις επιλογές σε κρασί, προτείνονται και μπίρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες, αλλά και κάποια κοκτέιλ.

Περισσότερες πληροφορίες

By the Glass

Γ. Σουρή 3 & Φιλελλήνων (Στοά Ράλλη), Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.