Τα πολλά… πρόσωπα του «Artisanal»

Το εντυπωσιακό κηφισιώτικο bar-restaurant εκτός από νέα πιάτα κι ένα πλούσιο σαββατο-κυριακάτικο brunch, παρουσιάζει αυτό τον καιρό και την πρώτη του έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Faces».

Τα πολλά… πρόσωπα του «Artisanal»

Το εντυπωσιακό κηφισιώτικο bar-restaurant εκτός από νέα πιάτα κι ένα πλούσιο σαββατο-κυριακάτικο brunch, παρουσιάζει αυτό τον καιρό και την πρώτη του έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Faces».

Τα πολλά… πρόσωπα του «Artisanal» - εικόνα 1

Το κηφισιώτικο κτίριο των αρχών του 20ού αιώνα που το στεγάζει είναι μπιζουδάκι και το σύμπαν της σάλας με τα vintage δανέζικα έπιπλα του ’50 και του ’60 γοητευτικά θεατρικό. Στο «Αrtisanal» πολλά είναι εκείνα που τραβάνε το βλέμμα. Και τώρα που διοργανώνει την πρώτη του έκθεση ζωγραφικής, με τίτλο «Faces» (μέχρι τις 15/1), την προσοχή διεκδικούν και τα έργα τεσσάρων καλλιτεχνών, των Θωμά Τουρναβίτη, Νίκου Βαβάτση, Νικόλα Ζήσιμου και Θεόδωρου Μπρουσκωμάτη. Έτσι παίρνεις την καλλιτεχνική σου δόση είτε καθίσεις για δείπνο και γνωρίσεις τα νέα πιάτα του πολύ καλού σεφ Δημήτρη Δημητριάδη, όπως για παράδειγμα οι ντολμάδες με γαρίδες και μαύρο ρύζι, το θαλασσινό μπέργκερ ή η βοδινή ουρά με χειροποίητες μακαρούνες, αγκινάρα Ιερουσαλήμ και παλαιωμένη γραβιέρα Μετσόβου, είτε προτιμήσεις το brunch, που σερβίρεται τα Σάββατα και τις Κυριακές μέχρι τις 6 μ.μ.

Τα πολλά… πρόσωπα του «Artisanal» - εικόνα 2

Στο μενού του τελευταίου σε περιμένουν αβγά, ομελέτες, καγιανά, πεινϊρλί, μπρουσκέτες, τραχανάς με καπνιστό χοιρινό, γραβιέρα κ.λπ.

Τα πολλά… πρόσωπα του «Artisanal» - εικόνα 3

Περισσότερες πληροφορίες

Artisanal Lounge & Gardens

Ζηρίνη 2, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.