Για όσους αποφασίσουν να πατήσουν για λίγο το pause ανάμεσα στις δουλειές τους στο κέντρο ή να τσιμπήσουν κάτι μετά το γραφείο, χαζεύοντας ταυτόχρονα και λίγη Ακρόπολη και Λυκαβηττό, η «Brasserie» (ισόγειο) και το «Olive Garden» (11ος όροφος) του ξενοδοχείου «Titania» κατεβάζουν μια πρόταση νόστιμη και οικονομική. Προσφέρουν μια ποικιλία με λουκάνικο (χωριάτικο και με γραβιέρα Νάξου), καπνιστό χοιρινό Θράκης, μορταδέλα με προσούτο, μαρινάτα μανιτάρια και λαδοτύρι Μυτιλήνης σαγανάκι, παρέα είτε με μπίρα είτε με κρασί από το παριανό Κτήμα Μωραΐτη, με € 10 το άτομο.
Στάση με... ποικιλία
Τα δύο εστιατόρια του ξενοδοχείου «Titania» κατεβάζουν μια πρόταση νόστιμη και οικονομική για όσους κινούνται στο κέντρο.