Το «Dos Hermanos» σε πάει (κυριολεκτικά) Μεξικό!

Το αγαπημένο μεξικάνικο εστιατόριο κλείνει 25 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει με ένα μεγάλο διαγωνισμό που στέλνει δύο τυχερούς στο Μεξικό για δέκα ημέρες!

Το «Dos Hermanos» σε πάει (κυριολεκτικά) Μεξικό!

Το αγαπημένο μεξικάνικο εστιατόριο κλείνει 25 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει με ένα μεγάλο διαγωνισμό που στέλνει δύο τυχερούς στο Μεξικό για δέκα ημέρες!

Οι λάτρεις της μεξικάνικης κουζίνας το «Dos Hermanos» στην Κηφισιά το ξέρουν καλά. Η στιλάτη πολυχρωμία του, οι κομψές ταπετσαρίες, οι σκαλιστοί καθρέφτες, οι δερμάτινες καρέκλες και τα κεντημένα σομπρέρο του δημιουργούν την ιδανική έθνικ ατμόσφαιρα και σε ταξιδεύουν στο μακρινό Μεξικό. Διάλεξε ανάμεσα στα απολαυστικά fajitas, τα ζουμερά enchiladas, τα τραγανά tacos και τα άλλα λαχταριστά πιάτα που ετοιμάζει καθημερινά ο σεφ του εστιατορίου χρησιμοποιώντας ολόφρεσκα υλικά, βάλε δίπλα τους και κάποιο από τα κοκτέιλ που προτείνει το εστιατόριο και, όταν έρθει η ώρα του λογαριασμού, κράτα την απόδειξη για να δεκαπλασιάσεις τις πιθανότητες να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής που θα ταξιδέψει και στο Μεξικό για δέκα ημέρες με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Το «Dos Hermanos» σε πάει (κυριολεκτικά) Μεξικό! - εικόνα 1

Το εστιατόριο γιορτάζει φέτος την επιτυχημένη διαδρομή του στην γαστρονομική σκηνή της Αθήνας κλείνοντας 25 χρόνια λειτουργίας και διοργανώνει πάρτι, διάφορα χάπενινγκ και διαγωνισμούς με πολλά δώρα: εκτός από το μεγάλο ταξίδι, μπορεί να κερδίσεις γεύματα, Margaritas, παλαιωμένη tequila Jose Cuervo, χειροποίητα κεντημένα sombreros, συλλεκτικά t-shirts, ποτήρια los muertos κ.ά.
Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό πάτησε εδώ

Και μην ξεχνάς πως κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το κέφι ανάβει με συγκρότημα Κουβανών που παίζει λατίνο ρυθμούς κι ένα χορευτικό ζευγάρι που παρασύρει μαζί του τον κόσμο.

Το «Dos Hermanos» σε πάει (κυριολεκτικά) Μεξικό! - εικόνα 2

Περισσότερες πληροφορίες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.