Στέλλιος Μπουτάρης… by the glass

Μια βραδιά τετ α τετ (και ποτήρι το ποτήρι) με τον γνωστό οινοποιό σε μια από τις πιο όμορφες στοές του αθηναϊκού κέντρου.

Στέλλιος Μπουτάρης… by the glass

Κρασιά του κτήματος Κυρ-Γιάννη, φαγητό και οινό-φιλική κουβέντα με φόντο μια από τις πιο όμορφες στοές του κέντρου, σε μια βραδιά τετ α τετ και ποτήρι το ποτήρι με τον γνωστό οινοποιό.

Στέλλιος Μπουτάρης… by the glass - εικόνα 1

Την Δευτέρα 30/10 το «By the Glass» διοργανώνει μια ιδιαίτερη βραδιά παντρέματος φαγητού και κρασιού με καλεσμένο τον Στέλλιο Μπουτάρη. Ο τέταρτης γενιάς οινοποιός που από το 2000 κρατάει το τιμόνι του κτήματος Κυρ-Γιάννη, προτείνει έξι ετικέτες – στο ζεστό wine bistro της στοάς Ράλλη θα δοκιμάσετε Χρυσογέρακα (2013), L’ Espit du Lac (2016), Ντρούμο (2016), Ταρσανά (2016), Δυό Ελιές (2015), Κτήμα (2014) και Γιαννακοχώρι (2000).

Στέλλιος Μπουτάρης… by the glass - εικόνα 2

Ο σεφ Θόδωρος Καρίνος θα τις συνοδεύσει, αντίστοιχα, με σολομό μαρινέ με εστραγκόν, παντζάρι και πίκλες λαχανικών, λαβράκι φιλέτο σοτέ με pesto, φυλλαράκια σαλάτας με τοματίνια ψητά και βασιλικό, νιόκι με ιβηρικό χοιρινό και παλαιωμένη γραβιέρα και με μοσχαράκι Black angus σιγομαγειρεμένο σε κενό αέρος με σπαράγγια, άγρια μανιτάρια και σάλτσα από το ζωμό του. Η ώρα του γλυκού θα φέρει μίνι πάβλοβα με κρεμέ από passion fruit. Το ραντεβού είναι στις 9 μ.μ. και το κόστος συμμετοχής € 60 το άτομο.

Περισσότερες πληροφορίες

By the Glass

Γ. Σουρή 3 & Φιλελλήνων (Στοά Ράλλη), Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.