Μargarita στο φουλ στο «Dos Hermanos»

Στο μεξικάνικο εστιατόριο της Κηφισιάς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τεκίλας, θα ρέουν, για μια ολόκληρη εβδομάδα, πολλών λογιών Margaritas.

Μargarita στο φουλ στο «Dos Hermanos»

Στο μεξικάνικο εστιατόριο της Κηφισιάς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τεκίλας, θα ρέουν, για μια ολόκληρη εβδομάδα, πολλών λογιών Margaritas.

Μargarita στο φουλ στο «Dos Hermanos» - εικόνα 1

Από τα πιο διάσημα mixed drinks του πλανήτη, με βάση την τεκίλα, η Margarita πρωτοεμφανίστηκε κάπου ανάμεσα στα '30s και στα ’40s. Παρότι υπάρχουν πολλές ιστορίες για την προέλευσή της, στην πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιος είναι ο δημιουργός της. Αναμφίβολα όμως έδωσε στους bartenders γόνιμο έδαφος για αρωματικά παιχνίδια. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τεκίλας (είναι στις 24/7), ημέρα που όλος ο πλανήτης κινείται στο ρυθμό της αγαύης, το «Dos Hermanos» στην Κηφισιά της αφιερώνει μια ολόκληρη εβδομάδα: από τις 17 έως και τις 24/7 φτιάχνει Margaritas σε πολλές φρουτώδεις παραλλαγές, με μάνγκο, φρούτα του πάθους, ανανά, καρπούζι, πεπόνι, ροδάκινο, μπανάνα και προσφέρει τη δεύτερη –στη γεύση που προτιμάτε– δωρεάν. Ειδικά την Δευτέρα 24/7, μπορείτε να δοκιμάσετε το επετειακό κοκτέιλ «Viva Mexico» στην γιορτινή τιμή των € 5.

Περισσότερες πληροφορίες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.