Τέσσερις μέρες, εκατό μπίρες, δώδεκα live

Η 2η Γιορτή Μπίρας Βύρωνα φέρνει μια μεγάλη συλλογή από ετικέτες και draft, street food και γνωστούς καλλιτέχνες στο Θέατρο Βράχων.

Τέσσερις μέρες, εκατό μπίρες, δώδεκα live

Η 2η Γιορτή Μπίρας Βύρωνα φέρνει μια μεγάλη συλλογή από ετικέτες και draft, street food και γνωστούς καλλιτέχνες στο Θέατρο Βράχων.

Τέσσερις μέρες, εκατό μπίρες, δώδεκα live - εικόνα 1

Στα μπαρ της 2ης Γιορτής Μπίρας του Βύρωνα, που θα πραγματοποιηθεί στις 25-28/5 στο ατμοσφαιρικό Θέατρο Βράχων (7 μ.μ.-12 μεσάν.), θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε πολλούς διαφορετικούς ζυθο-τύπους και ζυθο-στιλ. Το φεστιβάλ έχει πάνω από εκατό ελληνικές –ανάμεσα στις οποίες και πολλών μικροζυθοποιείων– και ξένες ετικέτες μπίρας, και δεκάδες draft στη συλλογή του καθώς κι επιλογές σε streetfood. Έχει όμως και τη live πλευρά του, με rock, jazz, swing, έθνικ, ρεμπέτικα, λαϊκά και παραδοσιακά ακούσματα. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των συναυλιών:

Πέμπτη 25/5

7.30 μ.μ. Diminuita Quintet / Gypsy jazz
9 μ.μ. Lavalanche / Prog rock metal
10.30 μ.μ. Μανώλης Πάππος - Ανατολή Μαργιόλα / Ρεμπέτικα - Παραδοσιακά

Παρασκευή 26/5

7.30 μ.μ. Godsleep / Heavy rock
9 μ.μ. Yazdjian - Κιουρτσόγλου – Καρίπης / Ethnic jazz
10.30 μ.μ. Φωτεινή Βελεσιώτου Ρεμπέτικα - Λαϊκά

Σάββατο 27/5

7.30 μ.μ. Anal Veritas / Hardcore post rock
9μ.μ. Mode Plagal / Ethnic jazz
10.30 μ.μ. Αγγελική Τουμπανάκη & Buzz Bastardz / Fusion Balkan jazz

Κυριακή 28/5

7.30 μ.μ. Στάθης Άννινος Trio & Άννα Λινάρδου / Ethnic jazz
9 μ.μ. Πέννυ Μπαλτατζή / Ethnic
10.30 μ.μ. Πόντος - Κρήτη / Παραδοσιακό Γλέντι

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Ανδρέας Συμβουλόπουλος

Πληροφορίες: www.beerfest.gr. Εισιτ.: € 5 (ημερήσιο), 12 (τριήμερο), παιδιά έως 12 ετών δωρεάν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
10/05/2024

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.