Tasty Guide Awards 2017 – δείτε τους νικητές (pics)

Δείτε τους νικητές στις 9+1 ειδικές κατηγορίες των Tasty Guide Awards 2017 και φωτογραφίες από την βραδιά της απονομής.

Tasty Guide Awards 2017 – δείτε τους νικητές (pics)

Δείτε τους νικητές στις 9+1 ειδικές κατηγορίες των Tasty Guide Awards 2017 και φωτογραφίες από την βραδιά της απονομής.

Tasty Guide Awards 2017 – δείτε τους νικητές (pics) - εικόνα 1

Για δεύτερη χρονιά το tasty-guide.gr απένειμε τα Tasty Guide Awards στα καλύτερα εστιατόρια των 9+1 ειδικών κατηγοριών. Όπως και το 2016, πρώτη χρονιά του event, έτσι και φέτος τα εστιατόρια που βραβεύτηκαν σε κάθε κατηγορία αναδείχθηκαν από το κοινό αλλά και από ειδικούς συνεργάτες του event, οι οποίο επέλεξαν τα αγαπημένα τους εστιατόρια μέσα από την προκαθορισμένη λίστα υποψηφιοτήτων. Στον όμορφο χώρο του Zonars, που φιλοξενήθηκε η βραδιά απονομής, εκατοντάδες καλεσμένοι χειροκρότησαν τους νικητές απολαμβάνοντας ιδιαίτερο finger food με συνοδεία κρασιών και cocktails.

Νικητές σε κάθε κατηγορία αναδείχθηκαν οι εξής (κατηγορία / νικητής):

Comfort Zone / Base Grill
Resto Bars / Noel
Fish & Seafood / Ψάριστον
Pure Urban / Nolan
Jap & Asian / Matsuhisa
European Cuisines / Σπύρος & Βασίλης
Host with the most / Vezene
Tasty Bars / Clumsies
High end / Funky Gourmet

Δημοφιλέστερο Εστιατόριο για το 2017 με βάση τον συνολικό αριθμό των ψήφων ανεξαρτήτως κατηγορίας αναδείχθηκε το Βαρούλκο.

Τα Tasty Guide Awards 2017 πραγματοποιήθηκαν με την χορηγία των Φυσικών Μεταλλικών Νερών S.Pellegrino και Acqua Panna ενώ χορηγοί των επί μέρους κατηγοριών ήταν οι Gaggenau, Bosch, Stoli The Vodka, Παπαστράτος, Κάβα Ανθίδης και Voreia Beer.

Tasty Guide Awards 2017 – δείτε τους νικητές (pics) - εικόνα 2

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.