Στο «China’s Fantasy» με το αθηνόραμα Club

Dumplings ατμού, τηγανητητό ρύζι και πάπια Πεκίνου και όχι μόνο σας περιμένουν στο Νέο Ψυχικό με έκπτωση 20%.

Στο «China’s Fantasy» με το αθηνόραμα Club

Dumplings ατμού, τηγανητητό ρύζι και πάπια Πεκίνου με έκπτωση 20%.

Στο «China’s Fantasy» με το αθηνόραμα Club - εικόνα 1

Το «China’s Fantasy» του Νέου Ψυχικού είναι από τα πρώτα κινέζικα εστιατόρια που άνοιξαν στην Αθήνα διαχωρίζοντας τη θέση τους από το κλασικό βαρύ κοκκινόχρυσο ντεκόρ. Στη σάλα το ξύλο συνδυάζεται με γαλάζιο και πάνελ σε ήπιο μπορντό χρώμα, οι τζαμαρίες βλέπουν στο απέναντι παρκάκι και υπάρχει μια όμορφη πράσινη αυλή στο πίσω μέρος. Στον κατάλογο σας περιμένει μεγάλη ποικιλία επιλογών: τα κλασικά κινέζικα πιάτα που πρωταγωνιστούν μαγειρεύονται έτσι που να μην ξενίζουν την ελληνική παλέτα, ενώ μαζί τους θα βρείτε και λίγα γιαπωνέζικα κι ένα μικρό sushi section. Το εστιατόριο προσφέρει στα μέλη του αθηνόραμα Club έκπτωση 20% όλες τις ημέρες της εβδομάδας εκτός Σαββάτου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.