Στο «Μimaya» με το αθηνόραμα Club

Μεσογειακά πιάτα γεμάτα χρώμα και αβίαστη νοστιμιά σε περιμένουν, με έκπτωση 20%, στο μοντέρνο εστιατόριο της Γλυφάδας.

Στο «Μimaya» με το αθηνόραμα Club

Μεσογειακά πιάτα γεμάτα χρώμα και αβίαστη νοστιμιά σε περιμένουν, με έκπτωση 20%, στο μοντέρνο εστιατόριο της Γλυφάδας.

Στο «Μimaya» με το αθηνόραμα Club - εικόνα 1

Φιλόξενο, μοντέρνο, φιλικά γκουρμέ, το «Mimaya» στην οδό Μάρκου Μπότσαρη στη Γλυφάδα είναι πολύ ωραία περίπτωση, κι αξίζει, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, να γνωρίσετε τη σύγχρονων τόνων με μεσογειακό ταμπεραμέντο κουζίνα του. Διαλέξτε λοιπόν ένα από τα στρωμένα με χειροποίητα πλακάκια τραπέζια στον μέσα χώρο ή στο πιο εξωστρεφές γυάλινο αίθριο-βεράντα. Και ετοίμαστείτε να δοκιμάσετε μαροκινά μπουρεκάκια γεμιστά με λεπτοκομμένο ψητό μοσχάρι, τζίντζερ, χαρίσα, μέντα και κύμινο, χρωματιστά ριζότο (άσπρο με παρμεζάνα, κίτρινο με σαφράν και φιλετάκια κοτόπουλου σχάρας, πράσινο με σπανάκι και καλαμαράκι κ.α.), μπουτάκια κoτόπουλου γεμιστά με ψητή πιπεριά σχάρας, μπέικον και τυρί φέτα, σερβιρισμένα με τηγανιτό αυγό και φωλιά από μπαστουνάκια πατάτας τσιπς και άλλα νόστιμα πιάτα που προτείνει ο σεφ του εστιατορίου Μιχάλης Ηρωγλίδης. 'Εχετε υπόψη ότι τα μέλη του αθηνόραμα Club έχουν έκπτωση 20% στο σύνολο του λογαριασμού τους καθημερινά εκτός Σαββάτου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.