Στο Café του Νομισματικού Μουσείου οι Πέμπτες είναι τζαζ

Στις 2/2 μας δίνουν ραντεβού οι Νάσια Γκόφα, Πάνος Ηλιού και Κώστας Κωνσταντίνου και στις 9/2 ο Anamateur και η παρέα των Pros.

Στο Café του Νομισματικού Μουσείου οι Πέμπτες είναι τζαζ

Στις 2/2 μας δίνουν ραντεβού οι Νάσια Γκόφα, Πάνος Ηλιού και Κώστας Κωνσταντίνου και στις 9/2 ο Anamateur και η παρέα των Pros.

Στο Café του Νομισματικού Μουσείου οι Πέμπτες είναι τζαζ - εικόνα 1
O Anamateur (φωτό: Πάνος Γερακάκης)

Στο μικρό ατμοσφαιρικό καφέ του κήπου, η live jazz τις Πέμπτες έχει γίνει θεσμός. Στις 2/2 εμφανίζονται οι Νάσια Γκόφα (φωνή), Πάνος Ηλιού (κιθάρα) και Κώστας Κωνσταντίνου (κοντραμπάσο) με θέματα τζαζ από το Great American Songbook –ανάμεσα στα οποία μερικά από τα πιο αγαπημένα κομμάτια των αρχών του 20ού αιώνα– σε μια βραδιά «Just Jazzin’» που ξεκινά στις 9 μ.μ. Στις 9/2 την ίδια ώρα αναλαμβάνουν ο Anamateur (Γιώργος Αναματερός) μαζί με τους Pros (Πρίαμος Μωράκης και Γιώργος Κωστόπουλος) σε μια βραδιά που προβλέπεται γεμάτη Fats Waller, Cole Porter, Thelonius Monk, αλλά και δικά του τραγούδια από το πρώτο του άλμπουμ «One doubt arose in the mind of a noble vigilante» και… τα επόμενα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
09/05/2024

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.