Στο Café του Νομισματικού Μουσείου οι Πέμπτες είναι τζαζ

Στις 2/2 μας δίνουν ραντεβού οι Νάσια Γκόφα, Πάνος Ηλιού και Κώστας Κωνσταντίνου και στις 9/2 ο Anamateur και η παρέα των Pros.

Στο Café του Νομισματικού Μουσείου οι Πέμπτες είναι τζαζ

Στις 2/2 μας δίνουν ραντεβού οι Νάσια Γκόφα, Πάνος Ηλιού και Κώστας Κωνσταντίνου και στις 9/2 ο Anamateur και η παρέα των Pros.

Στο Café του Νομισματικού Μουσείου οι Πέμπτες είναι τζαζ - εικόνα 1
O Anamateur (φωτό: Πάνος Γερακάκης)

Στο μικρό ατμοσφαιρικό καφέ του κήπου, η live jazz τις Πέμπτες έχει γίνει θεσμός. Στις 2/2 εμφανίζονται οι Νάσια Γκόφα (φωνή), Πάνος Ηλιού (κιθάρα) και Κώστας Κωνσταντίνου (κοντραμπάσο) με θέματα τζαζ από το Great American Songbook –ανάμεσα στα οποία μερικά από τα πιο αγαπημένα κομμάτια των αρχών του 20ού αιώνα– σε μια βραδιά «Just Jazzin’» που ξεκινά στις 9 μ.μ. Στις 9/2 την ίδια ώρα αναλαμβάνουν ο Anamateur (Γιώργος Αναματερός) μαζί με τους Pros (Πρίαμος Μωράκης και Γιώργος Κωστόπουλος) σε μια βραδιά που προβλέπεται γεμάτη Fats Waller, Cole Porter, Thelonius Monk, αλλά και δικά του τραγούδια από το πρώτο του άλμπουμ «One doubt arose in the mind of a noble vigilante» και… τα επόμενα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Εσύ πού θα δώσεις τους φετινούς… Χρυσούς Σκούφους σου;

Γίνε κι εσύ αξιολογητής στο Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2023 και ζήσε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

03/10/2022

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.