Nέες συνταγές στο «Nice ‘n’ easy»

Jazzy μουσικές, παλιό Χόλιγουντ στο ντεκόρ και καινούργιες healthy-bio επιλογές.

Nέες συνταγές στο «Nice ‘n’ easy»

Jazzy μουσικές, παλιό Χόλιγουντ στο ντεκόρ και καινούργιες healthy-bio επιλογές.

Nέες συνταγές στο «Nice ‘n’ easy» - εικόνα 1

Σε διαρκή πειραματισμό βρίσκεται το «Nice ’n’ Εasy», το βιολογικό, healthy all day bistrot που στήθηκε με το πάθος του Δημήτρη Χριστοφορίδη για το υγιεινό φαγητό και τη δημιουργική πληθωρικότητα του σεφ Χρήστου Αθανασιάδη. Η πολυσυλλεκτική, εύγεστη κουζίνα του, στην πρωτοπορία των healthy-bio-alternative διατροφικών τάσεων, βάζει στην πρώτη γραμμή τις χορτοφαγικές και vegan επιλογές, προτάσεις χωρίς γλουτένη κι επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα.

Καινούργιο πιάτο που μας άρεσε μια ζεστή σαλατούλα με τρυφερό λάχανο, όπου η ήπια γεύση του λαχανικού υποδέχεται όμορφα τη δύναμη της κεφαλλονίτικης πρέντζας (είδος τυριού) και την πικάντικη νοστιμιά από το σαλάμι Λευκάδας. Έτερο νέο πιάτο το «σπαγκέτι» από crispy κολοκυθάκι με χούμους σε ρόλο σάλτσας και ψητό αβοκάντο: η γήινη γεύση του χούμους, η ευγενική λιπαρότητα του αβοκάντο και η δροσιά του κολοκυθιού σε αρμονική συνύπαρξη. Κατά τα λοιπά, υπέροχες jazzy μουσικές, όπως πάντα, ρετρό glam με ταπετσαρία τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες των χολιγουντιανών αστέρων και όλη η Αθήνα σε cool συνύπαρξη.

Ομήρου 60 & Σκουφά, ­Κολωνάκι, 2103617201. Τιμή: € 20-30.

Περισσότερες πληροφορίες

Nice ’N’ Easy

Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.