Νέος πειρασμός στo «Bluefield Burger»

Το Tennessee Slow Cooked Smoked Burger, το δαγκώνεις και… κολλάς.

Νέος πειρασμός στo «Bluefield Burger»

To «Bluefield Burger» το επισκέπτομαι συστηματικά ή παραγγέλνω delivery όταν θέλω να χαρώ ένα αληθινά ωραίο και τίμιο burger. Ο λόγος; Η προκλητική χοντρόκοκκη νοστιμιά του φρέσκου κιμά από στήθος και sirloin, μαζί με το πολύ καλό ψωμάκι (αφράτο και με ουσία) φτιάχνουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο. Η ποικιλία των burgers είναι μεγάλη (μπορείς να βρεις και λαχανικών, και quinoa falafel), αλλά η τελευταία λιχουδιά που προστέθηκε στο ρεπερτόριό του είναι το Tennessee Slow Cooked Smoked Burger, το ψωμάκι του οποίου γεμίζει με σπέσιαλ χοιρινό κρέας, το οποίο σιγομαγειρεύεται για 12 ολόκληρες ώρες μαζί με μπόλικα μπαχαρικά (ανάμεσα τους κόλιανδρος, τσίλι, πιπέρι, σκόρδο, θυμάρι). Το δαγκώνεις και κολλάς από την ασυνήθιστη υφή του μελωμένου, αλλά με τσαγανό, κρέατος που γλυκαίνει από την καπνιστή Jack Daniel’s bbq σος. Του ταιριάζει η σαλάτα coleslaw, αλλά και η μοτσαρέλα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιατί όλοι πάνε για σάντουιτς στο 'Borghese'

Το πιο πρόσφατο hit της Αρχελάου ξέρει πώς να γεμίζει σωστά δύο φέτες ψωμί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
27/09/2022

Νέα εποχή για την ιστορική "Διαγώνιο" της Θεσσαλονίκης

Το κλασικό στέκι που έγραψε ιστορία με τα ψητά σουτζουκάκια και τον ζουμερό του γύρο, γυρνά σελίδα με την ομάδα των "Γλυκάνισος", "Marea Sea Spirit" και "Iberico" να αναλαμβάνει τη νέα εποχή του.

Καλαμάτα update: 6+1 γευστικά στέκια στην ανανεωμένη πόλη της διπλανής πόρτας

Ολοκαίνουργια εντυπωσιακά μαγαζιά και ξενοδοχεία αλλά και κλασικές αξίες που κάνουν τη διαφορά, και απλώνονται από την διάσημη παραλία και το κέντρο ως τα περίχωρα, μπαίνουν στην ατζέντα μας για ένα από τα τελευταία σαββατοκύριακα με άρωμα καλοκαιριού στην ολοζώντανη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

Για τον Dabiz Muñoz η γεύση είναι μία μεγάλη περιπέτεια

Ο προβοκάτορας Ισπανός μύστης της γεύσης βρέθηκε ξανά στην κορυφή της λίστας των 'The Best Chef Awards'. Όχι τυχαία.

Το S.Pellegrino και το Perrier μας περιμένουν στο "Lit Athens"

Το ολόφρεσκο all day στέκι του Κέντρου μιξάρει παραδοσιακή και μοντέρνα Αθήνα σε αύρα, πιάτα και shakers.

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος: "Μετά από τόσες απανωτές "σφαλιάρες" πάντα βρίσκουμε τη λύση στα δύσκολα"

Μια κουβέντα με τον σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο για τις φετινές εξελίξεις στην εστίαση και το νέο εκδοτικό του εγχείρημα που συμπυκνώνει τις προσωπικές του "Gefsis".

Τα Πετράλωνα κάνουν "Ζαβολιά"

Καινούργιο και "παιχνιδιάρικο" στέκι έκανε την εμφάνιση του στην αγαπημένη πιάτσα.