To «Bluefield Burger» το επισκέπτομαι συστηματικά ή παραγγέλνω delivery όταν θέλω να χαρώ ένα αληθινά ωραίο και τίμιο burger. Ο λόγος; Η προκλητική χοντρόκοκκη νοστιμιά του φρέσκου κιμά από στήθος και sirloin, μαζί με το πολύ καλό ψωμάκι (αφράτο και με ουσία) φτιάχνουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο. Η ποικιλία των burgers είναι μεγάλη (μπορείς να βρεις και λαχανικών, και quinoa falafel), αλλά η τελευταία λιχουδιά που προστέθηκε στο ρεπερτόριό του είναι το Tennessee Slow Cooked Smoked Burger, το ψωμάκι του οποίου γεμίζει με σπέσιαλ χοιρινό κρέας, το οποίο σιγομαγειρεύεται για 12 ολόκληρες ώρες μαζί με μπόλικα μπαχαρικά (ανάμεσα τους κόλιανδρος, τσίλι, πιπέρι, σκόρδο, θυμάρι). Το δαγκώνεις και κολλάς από την ασυνήθιστη υφή του μελωμένου, αλλά με τσαγανό, κρέατος που γλυκαίνει από την καπνιστή Jack Daniel’s bbq σος. Του ταιριάζει η σαλάτα coleslaw, αλλά και η μοτσαρέλα.
Νέος πειρασμός στo «Bluefield Burger»
Το Tennessee Slow Cooked Smoked Burger, το δαγκώνεις και… κολλάς.