Νέος πειρασμός στo «Bluefield Burger»

Το Tennessee Slow Cooked Smoked Burger, το δαγκώνεις και… κολλάς.

Νέος πειρασμός στo «Bluefield Burger»

To «Bluefield Burger» το επισκέπτομαι συστηματικά ή παραγγέλνω delivery όταν θέλω να χαρώ ένα αληθινά ωραίο και τίμιο burger. Ο λόγος; Η προκλητική χοντρόκοκκη νοστιμιά του φρέσκου κιμά από στήθος και sirloin, μαζί με το πολύ καλό ψωμάκι (αφράτο και με ουσία) φτιάχνουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο. Η ποικιλία των burgers είναι μεγάλη (μπορείς να βρεις και λαχανικών, και quinoa falafel), αλλά η τελευταία λιχουδιά που προστέθηκε στο ρεπερτόριό του είναι το Tennessee Slow Cooked Smoked Burger, το ψωμάκι του οποίου γεμίζει με σπέσιαλ χοιρινό κρέας, το οποίο σιγομαγειρεύεται για 12 ολόκληρες ώρες μαζί με μπόλικα μπαχαρικά (ανάμεσα τους κόλιανδρος, τσίλι, πιπέρι, σκόρδο, θυμάρι). Το δαγκώνεις και κολλάς από την ασυνήθιστη υφή του μελωμένου, αλλά με τσαγανό, κρέατος που γλυκαίνει από την καπνιστή Jack Daniel’s bbq σος. Του ταιριάζει η σαλάτα coleslaw, αλλά και η μοτσαρέλα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.