Στο «Αποστακτήριον» με έκπτωση 20%

Στο team του club και το όμορφο, εξωστρεφές στέκι της Νέας Ερυθραίας με τους μοντέρνους ελληνικούς μεζέδες.

Στο «Αποστακτήριον» με έκπτωση 20%

Στο team του club και το όμορφο, εξωστρεφές στέκι της Νέας Ερυθραίας με τους μοντέρνους ελληνικούς μεζέδες.

Στο «Αποστακτήριον» με έκπτωση 20% - εικόνα 1

Το περιποιημένο μεζεδο-τσιπουράδικο του Κωνσταντίνου και της Ζωής Μελέτη στήνει ένα εξωστρεφές σκηνικό παρεΐστικης… αποσυμπίεσης στη Νέα Ερυθραία. Θα πιάσετε θέση δίπλα στις μουριές και στα πλατάνια την ώρα που η Ζωή θα σας συστήσει τα καλοκαιρινά της πιάτα, βασισμένα σε βιολογικά προϊόντα και λαχανικά από το οικογενειακό τους μποστάνι. Ανάμεσα στις συνταγές του «Αποστακτηρίου» που «τρέχουν» αυτόν τον καιρό θα συναντήσετε μια σαλάτα που μπλέκει όμορφα γλιστρίδα με παντζάρια, σταφύλι και σύγκλινο σε σάλτσα από πετιμέζι, ένα δροσερό, λεμονάτο ταμπουλέ με κορινθιακή σταφίδα, ωραία φάβα, φρεσκοκομμένες τηγανητές πατάτες πασπαλισμένες με θαλασσινό αλάτι Μεσολογγίου ή αφράτους ντοματοκεφτέδες με φέτα. Ο κλασικός πια –δικός τους– μαρινάτος γαύρος δεν λείπει και μαζί με μια θραψαλομάνα με σάλτσα λεμονιού και δαχτυλίδια από φρέσκο κρεμμυδάκι παίζουν σε θαλασσινό ταμπλό, ενώ μπορείτε να διαλέξετε και συκώτι στο μαντέμι ή μοσχαράκι με μελιτζάνες αν προτιμάτε την κρεατική ρότα. Όσο για το τέλος, σας περιμένει μυρωδάτο παγωτό λεβάντα. Τα μέλη του αθηνόραμα Club έχουν έκπτωση 20% όλες τις ημέρες που λειτουργεί το «Aποστακτήριον». Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.