Πέμπτες με colonial αύρα στο «Alexander’s»

Με κοκτέιλ που θα σας ταξιδέψουν στα αποικιακά σαλόνια της βρετανικής αυτοκρατορίας, εκλεκτά πούρα, jazz και latin.

Πέμπτες με colonial αύρα στο «Alexander’s»

Colonial Nights οι Πέμπτες 9, 17 και 23/6 και στο «Alexander’s Cigar Lounge» της «Μεγάλης Βρεταννίας» θα σερβίρονται κοκτέιλ που θα σας ταξιδέψουν νοερά στα αποικιακά σαλόνια της βρετανικής αυτοκρατορίας του 16ου-18ου αιώνα, όπως το Opium Punch με Pimm’s No 1, αρωματισμένο με τσάι Darjeeling, smoked China και Assam και ginger beer ή ένα East India Cocktail με brandy, σιρόπι ανανά, Angostura bitters, Orange Curacao και λικέρ Maraschino, ενώ δεν θα λείπει και το βασικό για το εμπόριο της εποχής και αγαπημένο του βασιλικού ναυτικού ρούμι. Μαζί τους οι aficionados των πούρων θα έχουν την ευκαιρία απολαύσουν, υπό τους ήχους jazz και latin, limited edition πούρα διαλέγοντας ανάμεσα σε Cohiba Robustos Supremos, Ramon «Club Allones», Partagas Selection Privada, Upman Magnum 48, Belicosos petit Bolivar και Behive 54.

Πλατεία Συντάγματος, 2103330787

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.