Στο «Rouan Thai» με το αθηνόραμα Club

Ταϊλανδέζικες γεύσεις με έκπτωση 20% στο μικρό, νόστιμο εστιατόριο του Πειραιά που όλο και προσθέτει σελίδες σε μια ιστορία γεμάτη αρώματα kaffir lime, κάρι και galangal.

Στο «Rouan Thai» με το αθηνόραμα Club

Ταϊλανδέζικες γεύσεις με έκπτωση 20% στο μικρό, νόστιμο εστιατόριο του Πειραιά που όλο και προσθέτει σελίδες σε μια ιστορία γεμάτη αρώματα kaffir lime, κάρι και galangal.

Στο «Rouan Thai» με το αθηνόραμα Club - εικόνα 1

Είναι ένα οικογενειακό έθνικ εστιατόριο στην οδό Νοταρά στον Πειραιά, περασμένο από φίλτρο ταϊλανδέζικου φολκλόρ (κεντητούς ελέφαντες, φωτογραφίες με χαρακτηριστικές σπεσιαλιτέ κολλημένες στον τοίχο, τους βασιλιάδες της Ταϊλάνδης σε απαρτία σε ένα κάδρο κ.α.). Στο μενού του θα βρεις και κινέζικα πιάτα, αλλά τα thai είναι το φόρτε του, από Tom Yam σε Phad Tai, κι από κει σε πάπια με κόκκινο κάρυ, γάλα καρύδας και galangal ή πικάντικο μοσχάρι με πιπεριές. Το «Rouan Thai» συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας έκπτωση 20% στα μέλη όλη την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.