Στο «Κuzina» με έκπτωση 20%

Μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε τα καινούργια πιάτα του Άρη Τσανακλίδη είτε έξω, στην περατζάδα της Αδριανού, είτε μέσα, στην όμορφα νοσταλγική, ψηλοτάβανη σάλα.

Στο «Κuzina» με έκπτωση 20%

Μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε τα καινούργια πιάτα του Άρη Τσανακλίδη είτε έξω, στην περατζάδα της Αδριανού, είτε μέσα, στην όμορφα νοσταλγική, ψηλοτάβανη σάλα.

Στο «Κuzina» με έκπτωση 20% - εικόνα 1

Το ωραία τηγανισμένο συκώτι γάλακτος που σερβίρεται πάνω σε φρυγανισμένο ψωμάκι ζέας μαζί με καραμελωμένο κρεμμύδι και φρέσκια ρίγανη, η φλογέρα που γεμίζεται με αρνάκι με μελιτζάνα, ντομάτα και φέτα και το πικάντικο, πιο εξωτικό χούμους είναι λίγα μόνο από πιάτα που αξίζει να δοκιμάσετε στο «Kuzina», είτε καθισμένοι έξω, στα τραπέζια της Αδριανού, χαζεύοντας το Ναό του Ηφαίστου και την Ακρόπολη είτε στην ψηλοτάβανη, κεντημένη με νοσταλγικά στοιχεία, σάλα. Σκανάροντας το μενού σίγουρα θα σας κεντρίσουν την προσοχή πολλές ακόμη από τις συνταγές του Άρη Τσανακλίδη που «μπλέκουν» με ένα χαρακτηριστικά δικό του τρόπο υλικά και γεύσεις της Ελλάδας και του κόσμου. Έχετε υπόψη ότι κλείνοντας τραπέζι με την κάρτα του αθηνόραμα Club έχετε έκπτωση 20% στο σύνολο του λογαριασμού όλη την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.