Mε το αθηνόραμα Club και… «Θέα Θάλασσα»

Σε ένα ντεκ που το βρέχει το κύμα, στο Μικρολίμανο, με νόστιμους θαλασσινούς μεζέδες και φιλική διάθεση.

Mε το αθηνόραμα Club και… «Θέα Θάλασσα»

Σε ένα ντεκ που το βρέχει το κύμα, στο Μικρολίμανο, με νόστιμους θαλασσινούς μεζέδες και φιλική διάθεση.

Mε το αθηνόραμα Club και… «Θέα Θάλασσα» - εικόνα 1

Ο καιρός είναι ό,τι πρέπει για να πάτε μέχρι το «Θέα Θάλασσα» στο Μικρολίμανο για μια δόση θαλασσινής κουζίνας με φόντο κότερα και ιστιοπλοϊκά. Μπορείτε να διαλέξετε μελιτζανοσαλάτα και φάβα Σχοινούσας, χταπόδι, καλαμάρι, φρέσκα καβούρια, γαριδάκι τηγανιά, στρείδια, κυδώνια και πετροσωλήνες, μαρούλι της θάλασσας τηγανητό, μύδια ή γαρίδες σαγανάκι με φρέσκια ντομάτα. Η σχέση ποιότητας-τιμής στην περιποιημένη ταβέρνα της Ακτής Κουμουνδούρου είναι ήδη καλή, με την κάρτα του αθηνόραμα Club όμως έχετε έκπτωση 20 %, και μάλιστα όλη την εβδομάδα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.