Φίλμ, δείπνο και πανσέληνος στο «St. George Lycabettus»

Το βράδυ της Παρασκευής 22/4, που το φεγγάρι θα γεμίσει, μπορείτε να συνδυάσετε μια… φεγγαρόλουστη χολιγουντιανή ταινία στην αίθουσα προβολής του ξενοδοχείου με ένα ειδικό Full moon menu στο εστιατόριο.

Φίλμ, δείπνο και πανσέληνος στο «St. George Lycabettus»

Το βράδυ της Παρασκευής 22/4 που το φεγγάρι θα γεμίσει μπορείτε να συνδυάσετε ταινία στην καινούργια αίθουσα προβολής (Screaning Room) του «St. George Lycabettus» με φαγητό στο «La Suite Lounge». Tο «Moonstruck», ή αλλιώς «Κάτω από τη λάμψη του φεγγαριού» σε σκηνοθεσία του Νόρμαν Τζούισον, με πρωταγωνιστές τους Σερ, Τζόν Γκίλγκο, Ολυμπία Δουκάκη και Νίκολας Κέιτζ, θα σας βάλει κινηματογραφικά στο mood. Όσο για τη συνέχεια, είναι αναλόγως φεγγαρόλουστη: όπως η πανσέληνος επηρεάζει –επί της οθόνης – μια κοινότητα Αμερικανο-ιταλών της Ν. Υόρκης, επηρεάζει και την κουζίνα του εστιατορίου με την όμορφη θέα στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου, η οποία προτείνει ένα ειδικό Full moon menu (€ 29 το άτομο ή € 34 με κρασί) σε επιμέλεια των Jerome Serres και Βασίλη Μήλιου.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
10/05/2024

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.