Πρεμιέρα για το «Τhe Zillers»

Το roof-top του καινούργιου ξενοδοχείου στη Μητροπόλεως άνοιξε με δύο δυνατά ονόματα, αυτό της Κωνσταντίνας Φάκλαρη στην επιμέλεια της κουζίνας και του Γιάννη Σαμαρά στα της μπάρας.

Πρεμιέρα για το «Τhe Zillers»

Το roof-top του καινούργιου ξενοδοχείου «The Zillers» στη Μητροπόλεως άνοιξε με δύο δυνατά ονόματα, αυτό της Κωνσταντίνας Φάκλαρη στην επιμέλεια της κουζίνας και του Γιάννη Σαμαρά στα της μπάρας, και επίσης δυνατή σκηνική παρουσία: η θέα απλώνεται απρόσκοπτα πάνω από την πλατεία της Μητρόπολης και «σκαρφαλώνει» στους πρόποδες της Πλάκας και την Ακρόπολη και το εσωτερικό μοιάζει σαν κήπος, με όλους τους τοίχους «ντυμένους» με φυτά, και το πράσινο μάρμαρο να κυριαρχεί. Στον all-day κατάλογο θα συναντήσετε σνακ, σαλάτες, ιδιαίτερα burger και φρέσκα ζυμαρικά, αλλά και τρία πιάτα που προλογίζουν την βραδινή όψη της κουζίνας που θα γνωρίσουμε μετά το Πάσχα, οπότε θα ξεκινήσει τη λειτουργία του και το υπόλοιπο ξενοδοχείο –όπως λόγου χάρη το κοτόπουλο νανάκι με κουσκούς με βουβαλίσιο γάλα, άγρια μανιτάρια και γραβιέρα Κυνουρίας.

Μητροπόλεως 54, κέντρο, 2103222277.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
23/09/2022

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.