Πρεμιέρα για το «Τhe Zillers»

Το roof-top του καινούργιου ξενοδοχείου στη Μητροπόλεως άνοιξε με δύο δυνατά ονόματα, αυτό της Κωνσταντίνας Φάκλαρη στην επιμέλεια της κουζίνας και του Γιάννη Σαμαρά στα της μπάρας.

Πρεμιέρα για το «Τhe Zillers»

Το roof-top του καινούργιου ξενοδοχείου «The Zillers» στη Μητροπόλεως άνοιξε με δύο δυνατά ονόματα, αυτό της Κωνσταντίνας Φάκλαρη στην επιμέλεια της κουζίνας και του Γιάννη Σαμαρά στα της μπάρας, και επίσης δυνατή σκηνική παρουσία: η θέα απλώνεται απρόσκοπτα πάνω από την πλατεία της Μητρόπολης και «σκαρφαλώνει» στους πρόποδες της Πλάκας και την Ακρόπολη και το εσωτερικό μοιάζει σαν κήπος, με όλους τους τοίχους «ντυμένους» με φυτά, και το πράσινο μάρμαρο να κυριαρχεί. Στον all-day κατάλογο θα συναντήσετε σνακ, σαλάτες, ιδιαίτερα burger και φρέσκα ζυμαρικά, αλλά και τρία πιάτα που προλογίζουν την βραδινή όψη της κουζίνας που θα γνωρίσουμε μετά το Πάσχα, οπότε θα ξεκινήσει τη λειτουργία του και το υπόλοιπο ξενοδοχείο –όπως λόγου χάρη το κοτόπουλο νανάκι με κουσκούς με βουβαλίσιο γάλα, άγρια μανιτάρια και γραβιέρα Κυνουρίας.

Μητροπόλεως 54, κέντρο, 2103222277.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.