Στο «Munchy’s» με έκπτωση 20%

Burgers, κλασικά και πιο πρωτότυπα, hot dogs και wraps σε έναν σύγχρονο, φιλικό χώρο στην οδό Κασσαβέτη στην Κηφισιά.

Στο «Munchy’s» με έκπτωση 20%

Burgers, κλασικά και πιο πρωτότυπα, hot dogs και wraps με το αθηνόραμα Club σε έναν σύγχρονο, φιλικό χώρο στην οδό Κασσαβέτη στην Κηφισιά.

Στο «Munchy’s» με έκπτωση 20% - εικόνα 1

Με όμορφο, μοντέρνο look με αμερικάνικη αύρα, το «Munchy’s» στην Κηφισιά έχει στο γευστικό του ρεπερτόριο μια καλή γκάμα από burgers με κιμά από Black Angus, σε ψωμάκι μπριος –με ντομάτα, καπνιστή μοτσαρέλα, μπέικον & BBQ sauce, με μανιτάρια πλευρώτους & truffle sauce, και πάει λέγοντας– αλλά και κλασικά hot dogs και wraps με κοτόπουλο ή με μανιτάρια. Κι αν θέλεις κρέας-κρέας θα διαλέξεις ανάμεσα σε μια ταλιάτα και ένα Rib Eye. Στο άνετο, φιλικό, καθημερινό στέκι της οδού Κασσαβέτη οι τιμές είναι ήδη σχετικά προσιτές, αλλά για τα μέλη του αθηνόραμα Club κατεβαίνουν κι άλλο: η κάρτα τους εξασφαλίζει έκπτωση 20% όλη την εβδομάδα εκτός Σαββάτου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.