Τυροκομείο Κωσταρέλου: Ελληνικό ντελικατέσεν

Στο νέο concept που παρουσίασε πρόσφατα στο Κολωνάκι μπορείς να ψωνίσεις αλλά και να καθίσεις και να δοκιμάσεις πολλών λογιών νοστιμιές.

Τυροκομείο Κωσταρέλου: Ελληνικό ντελικατέσεν

Στο νέο concept που παρουσίασε πρόσφατα στο Κολωνάκι μπορείς να ψωνίσεις αλλά και να καθίσεις και να δοκιμάσεις πολλών λογιών νοστιμιές.

Τυροκομείο Κωσταρέλου: Ελληνικό ντελικατέσεν - εικόνα 1

Μερικές εβδομάδες λειτουργίας μετράει το καινούργιο concept του Τυροκομείου Κωσταρέλου στο Κολωνάκι. Εγκαινιάζοντας το νέο αυτό χώρο, η τρίτη γενιά μιας οικογένειας με μεγάλη παράδοση (ξεκίνησε στο Μαρκόπουλο το 1937) στα γαλακτοκομικά κάνει το επόμενο βήμα. Πρόκειται για ένα ζεστό, μοντέρνο ντελικατέσεν, όπου εκτός από το να γεμίσεις το καλάθι σου με τυριά, αλλαντικά και πολλά ακόμη προϊόντα, μπορείς να καθίσεις και να δοκιμάσεις γευστικούς συνδυασμούς με την επιμέλεια του Χρύσανθου Καραμολέγκου. Από σαλάτες και ψητό κεφαλοτύρι με βινεγκρέτ από σταφύλι και θυμάρι μέχρι ζεστά και κρύα σάντουιτς (π.χ., με γαλοτύρι και ψητά λαχανικά ή με μαλακή φέτα, ψητά μανιτάρια, μπέικον και μαγιονέζα τρούφας), αλλά και γλυκά βασισμένα στα προϊόντα Κωσταρέλου, όπως ρυζόγαλο με μους σοκολάτας.

Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32, Κολωνάκι, 2107259000.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.