Η αφιερωμένη στις μπίρες υψηλής ποιότητας έκθεση της Vinetum επιστρέφει στις 17-18/10 στο Hub Events στα Κάτω Πετράλωνα.
Ζυθοποιίες και μικροζυθοποιίες απ’ όλη την Ελλάδα και υψηλής ποιότητας μπίρες, ελληνικές και εισαγόμενες, δίνουν ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό στον πολυχώρο Hub Events (Αλκμήνης 5, Κάτω Πετράλωνα) στις 17 και 18/10. Στη «Zυθογνωσία 2015», τη δεύτερη ζυθο-κεντρική έκθεση της Vinetum (12 μεσημ. –9 μ.μ.), οι ζυθο-λάτρεις της πόλης εκτός του να γνωρίσουν ενδιαφέρουσες μπίρες, μπορούν να παρακολουθήσουν και κάποιο από τα σεμινάρια που «τρέχουν» το διήμερο, δηλώνοντας συμμετοχή στο www.zythognosia.gr
Το Σάββατο έχει στο πρόγραμμά του τα σεμινάρια «Πώς θα γίνω μικροζυθοποιός;» (12.30-1.30 μ.μ.), ή την ίδια ημέρα, τα «Ζυθολογία: γνωριμία με την μπίρα» (2.00 -2.45 μ.μ.), «Η σπουδαία παράδοση της μπίρας του Μονάχου: η περίπτωση της Hofbräu München» (3.30-4.30 μ.μ.) και «Οι οικογενειακές ζυθοποιίες του Βελγίου» (5.30-6.15 μ.μ.). Την Κυριακή ακολουθούν τα «Το φαινόμενο της μικροζυθοποιίας στις ΗΠΑ: οι λόγοι πίσω από την έκρηξη» (12.30 –1.30 μ.μ.), «IPA Macho Μania» (2 –2.45 μ.μ.), «Το top της ελληνικής μικροζυθοποιίας» (3.50-4.30 μ.μ.) «Σπάνιες premium μπίρες εισαγωγής» (5.30-6.15) «Αρμονία στη γεύση: Πέντε συνταγές-πέντε + 1 μπίρες» (7-8 μ.μ. Η είσοδος στην έκθεση κοστίζει, και για τις δύο ημέρες € 12.
* Για όσους θέλουν να κάνουν την... μπιροβόλτα τους στην πόλη πριν καταλήξουν στο The Hub, η Athens Beer Week, στην οποία συμμετέχουν πολλά εστιατόρια και μπιραρίες, και η οποία υπό μια έννοια προλογίζει την έκθεση, ξεκινάει στις 12/10 με δελεαστικά pairings και δοκιμές. Το πλήρες πρόγραμμά της μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.