Δύο ημέρες Ζυθογνωσίας και μία Athens Beer Week

Η αφιερωμένη στις μπίρες υψηλής ποιότητας έκθεση της Vinetum επιστρέφει στις 17-18/10 στο Hub Events στα Κάτω Πετράλωνα. Για όσους θέλουν να κάνουν την... μπιροβόλτα τους, υπάρχει και η Athens Beer Week στην οποία συμμετέχουν εστιατόρια και μπιραρίες.

Δύο ημέρες Ζυθογνωσίας και μία Athens Beer Week

Η αφιερωμένη στις μπίρες υψηλής ποιότητας έκθεση της Vinetum επιστρέφει στις 17-18/10 στο Hub Events στα Κάτω Πετράλωνα.

Δύο ημέρες Ζυθογνωσίας και μία Athens Beer Week - εικόνα 1

Ζυθοποιίες και μικροζυθοποιίες απ’ όλη την Ελλάδα και υψηλής ποιότητας μπίρες, ελληνικές και εισαγόμενες, δίνουν ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό στον πολυχώρο Hub Events (Αλκμήνης 5, Κάτω Πετράλωνα) στις 17 και 18/10. Στη «Zυθογνωσία 2015», τη δεύτερη ζυθο-κεντρική έκθεση της Vinetum (12 μεσημ. –9 μ.μ.), οι ζυθο-λάτρεις της πόλης εκτός του να γνωρίσουν ενδιαφέρουσες μπίρες, μπορούν να παρακολουθήσουν και κάποιο από τα σεμινάρια που «τρέχουν» το διήμερο, δηλώνοντας συμμετοχή στο www.zythognosia.gr

Το Σάββατο έχει στο πρόγραμμά του τα σεμινάρια «Πώς θα γίνω μικροζυθοποιός;» (12.30-1.30 μ.μ.), ή την ίδια ημέρα, τα «Ζυθολογία: γνωριμία με την μπίρα» (2.00 -2.45 μ.μ.), «Η σπουδαία παράδοση της μπίρας του Μονάχου: η περίπτωση της Hofbräu München» (3.30-4.30 μ.μ.) και «Οι οικογενειακές ζυθοποιίες του Βελγίου» (5.30-6.15 μ.μ.). Την Κυριακή ακολουθούν τα «Το φαινόμενο της μικροζυθοποιίας στις ΗΠΑ: οι λόγοι πίσω από την έκρηξη» (12.30 –1.30 μ.μ.), «IPA Macho Μania» (2 –2.45 μ.μ.), «Το top της ελληνικής μικροζυθοποιίας» (3.50-4.30 μ.μ.) «Σπάνιες premium μπίρες εισαγωγής» (5.30-6.15) «Αρμονία στη γεύση: Πέντε συνταγές-πέντε + 1 μπίρες» (7-8 μ.μ. Η είσοδος στην έκθεση κοστίζει, και για τις δύο ημέρες € 12.

* Για όσους θέλουν να κάνουν την... μπιροβόλτα τους στην πόλη πριν καταλήξουν στο The Hub, η Athens Beer Week, στην οποία συμμετέχουν πολλά εστιατόρια και μπιραρίες, και η οποία υπό μια έννοια προλογίζει την έκθεση, ξεκινάει στις 12/10 με δελεαστικά pairings και δοκιμές. Το πλήρες πρόγραμμά της μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
25/04/2024

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.