Δύο ημέρες Ζυθογνωσίας και μία Athens Beer Week

Η αφιερωμένη στις μπίρες υψηλής ποιότητας έκθεση της Vinetum επιστρέφει στις 17-18/10 στο Hub Events στα Κάτω Πετράλωνα. Για όσους θέλουν να κάνουν την... μπιροβόλτα τους, υπάρχει και η Athens Beer Week στην οποία συμμετέχουν εστιατόρια και μπιραρίες.

Δύο ημέρες Ζυθογνωσίας και μία Athens Beer Week

Η αφιερωμένη στις μπίρες υψηλής ποιότητας έκθεση της Vinetum επιστρέφει στις 17-18/10 στο Hub Events στα Κάτω Πετράλωνα.

Δύο ημέρες Ζυθογνωσίας και μία Athens Beer Week - εικόνα 1

Ζυθοποιίες και μικροζυθοποιίες απ’ όλη την Ελλάδα και υψηλής ποιότητας μπίρες, ελληνικές και εισαγόμενες, δίνουν ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό στον πολυχώρο Hub Events (Αλκμήνης 5, Κάτω Πετράλωνα) στις 17 και 18/10. Στη «Zυθογνωσία 2015», τη δεύτερη ζυθο-κεντρική έκθεση της Vinetum (12 μεσημ. –9 μ.μ.), οι ζυθο-λάτρεις της πόλης εκτός του να γνωρίσουν ενδιαφέρουσες μπίρες, μπορούν να παρακολουθήσουν και κάποιο από τα σεμινάρια που «τρέχουν» το διήμερο, δηλώνοντας συμμετοχή στο www.zythognosia.gr

Το Σάββατο έχει στο πρόγραμμά του τα σεμινάρια «Πώς θα γίνω μικροζυθοποιός;» (12.30-1.30 μ.μ.), ή την ίδια ημέρα, τα «Ζυθολογία: γνωριμία με την μπίρα» (2.00 -2.45 μ.μ.), «Η σπουδαία παράδοση της μπίρας του Μονάχου: η περίπτωση της Hofbräu München» (3.30-4.30 μ.μ.) και «Οι οικογενειακές ζυθοποιίες του Βελγίου» (5.30-6.15 μ.μ.). Την Κυριακή ακολουθούν τα «Το φαινόμενο της μικροζυθοποιίας στις ΗΠΑ: οι λόγοι πίσω από την έκρηξη» (12.30 –1.30 μ.μ.), «IPA Macho Μania» (2 –2.45 μ.μ.), «Το top της ελληνικής μικροζυθοποιίας» (3.50-4.30 μ.μ.) «Σπάνιες premium μπίρες εισαγωγής» (5.30-6.15) «Αρμονία στη γεύση: Πέντε συνταγές-πέντε + 1 μπίρες» (7-8 μ.μ. Η είσοδος στην έκθεση κοστίζει, και για τις δύο ημέρες € 12.

* Για όσους θέλουν να κάνουν την... μπιροβόλτα τους στην πόλη πριν καταλήξουν στο The Hub, η Athens Beer Week, στην οποία συμμετέχουν πολλά εστιατόρια και μπιραρίες, και η οποία υπό μια έννοια προλογίζει την έκθεση, ξεκινάει στις 12/10 με δελεαστικά pairings και δοκιμές. Το πλήρες πρόγραμμά της μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ρέθυμνο: Μια ιστορία οίνου και γαστρονομικού πλούτου

Με αγροτικά project που προσεγγίζουν την ταξιδιωτική εμπειρία, αλλά και διαμαντάκια της κρητικής γης που διεκδικούν θέση στις καρδιές και τα πιάτα μας, το τοπίο του Ρεθύμνου γίνεται ολοένα πιο ελκυστικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
01/12/2022

Αν ο foodie δεν πάει στον σεφ, πάει o σεφ στον foodie…

Γιατί οι σεφ "ξεσπιτώνονται" μαγειρεύοντας ως φιλοξενούμενοι σε κανονικές ή αυτοσχέδιες ενίοτε κουζίνες; Βρεθήκαμε σε μια σειρά γαστρονομικά happening στο εξωτερικό και καταθέτουμε κάποιες σκέψεις για την αμεσότητα κουζίνας-σάλας που θέλει τους μάγειρες να βγαίνουν από το "καβούκι" τους.

Casserole

Ένα χαριτωμένο ελληνικό μπιστρό στην ευρύτερη διοίκηση πρωτευούσης, που θα έλεγαν κι οι παλιότεροι, είναι από τις καλύτερες προτάσεις στην πέρα ανατολική πλευρά των Αθηνών.

Θamõn

Ένα cool και στιλάτο μικρό ρεστοράν συντονίζει εδώ και λίγους μήνες τα Γιάννενα στους ρυθμούς μιας "γαλανόλευκης" μπιστρονομίας, ιδιαίτερα γοητευτικής και καλοβαλμένης.

"Ποιο εστιατόριο θα ήθελα να έχω ανοίξει": 4 σεφ και restaurateurs απαντούν

4 σημαντικοί εκπρόσωποι της αθηναϊκής εστίασης μιλούν για εκείνα τα μέρη που θα ήθελαν οι ίδιοι να έχουν φτιάξει. Και δεν είναι ασφαλώς τα δικά τους.

Panettone al Parmigiano & Pepe Sichuan, ένα αναπάντεχο deli!

Ένα "αλμυρό" panettone ίσως ακούγεται παράξενα… μέχρι να δοκιμάσεις αυτή τη νέα παραλλαγή του γνήσιου μιλανέζικου panettone Mito21, που έκλεψε πέρσι τις εντυπώσεις.

Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2022: Όλα όσα έγιναν στην τελετή απονομής που τίμησε τη γαστρονομική εξέλιξη της Μεγαλονήσου

Οι Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου απονεμήθηκαν για δεύτερη φορά την Τετάρτη 23/11, από το Αθηνόραμα και τον Φιλελεύθερο, στο ξενοδοχείο "Four Seasons" της Λεμεσού.